Tiszaligeti Termálstrand- és Élményfürdő

facebook-családi üdülés.hu családi üdülés.hu utazási portál hírlevele

Tiszaligeti Termálstrand- és Élményfürdő

2013-09-02 2030-12-31

A csúszdázás szerelmesei vagytok? Szeretitek a sebességet? Akkor ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget, amit a Tiszaligeti Termálstrand- és Élményfürdő nyújt a 7 különböző csúszdájával, és a számos kikapcsolódási, felüdülési szolgáltatásaival, melyeket a családotok minden egyes tagja élvezni fog.

A Fürdőről:

  • Számos medence közül válogathattok. Van élménymedence, tanmedence, sport medence, úszómedence, de vannak különböző termálmedencék is. Természetesen gondoltak a kisebbekre is, így van gyermekmedence, ahol a gyerkőcök önfeledt fürdőzésben, lubickolásban részesülhetnek.
  • Ami rendkívül szórakoztató program lehet a családdal, az a csúszdázás. Itt remek lehetőségetek van erre, mert összesen 7 csúszda áll a rendelkezésetekre. Ezeket a legkisebbektől a legnagyobbakig bárki használhatja. Ha merészek vagytok, akkor próbáljátok ki a 3 kamikaze és a zárt "fekete alagút" csúszdákat. Mind-mind olyan élményt nyújt, ami kitöltheti a teljes napotokat.
  • Akik nyugodtabb fürdőzésre vágynak, megmártózhatnak az árnyékot adó fák szomszédságában lévő termálvizes medencékben. Innét végig nézhetitek, ahogy kisgyermeketek játszik és minicsúszdázik a gyermekmedencében.
  • Ha kilubickoltátok magatokat, és sportolni szeretnéteke egyet, akkor strand-röplabda, lábtenisz és kosárlabda között válogathattok. Ha pedig egy kis lazításra vágytok, akkor menjetek, és masszíroztassátok meg megfáradt tagjaitokat. Választhattok wellness, sport, relaxációs, kényeztető és további más masszázsfajták közül.
  • Szaunázzásra is van lehetőségetek. Kikapcsolódásotokat és felfrissüléseteket két darab finn szauna, egy jakuzzi, egy gőzkabin, egy merülőmedence és egy Kneipp gyalogló biztosítja. Tudtátok, hogy a szaunázás egészségetek megóvását segítő pihenés, ami egyaránt jótékony hatással van a testre és lélekre? Ne hagyjátok ki!
  • További attrakciót jelentenek számotokra a szabadtéri színpad rendezvényei, a csónakázó-tó, illetve az éjszakai fürdőzési lehetőség, melyek még színesebbé teszik az itt eltöltött időt.

Családoknak azért ajánljuk, mert...

  • a fürdő sportpályák, hotelek, kemping és ifjúsági szabadidő centrum közelében helyezkedik el
  • az itt eltöltött idő az életminőség új távlatait nyitja meg előttetek
  • ha hosszabb időre jöttök, akkor már a fürdő közvetlen közelében találtok szálláslehetőségeket
  • a kisebbek számára játszótér is áll rendelkezésre

Hol található?
5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány (Jász-Nagykun-Szolnok megye)

Nyitva tartás:
Egész évben nyitva:
Hétfő-péntek: 5:45-20 óráig
Szombat: 8-20 óráig
Vasárnap: 8-18 óráig

Elérhetőségek, további információk:
Tel.: +36-56/379-701
Fax: +36-56/513-785
E-mail: info@szolnokfurdok.hu
Web: www.szolnokfurdok.hu

TOURINFORM - Szolnok
5000 Szolnok, Kossuth tér 9.
Tel.: +36-56/420-704
E-mail: szolnok@tourinform.hu
Web: www.tourinform.hu

Hol és mikor nézheted meg mindezt?

5000, Szolnok Tiszaligeti sétány

2013. szeptember 02. - 2019. december 31.

Pin It

Helyszín

Családbarát szállás

Gyerekbarát szállás
Családbarát szállás
Gyerekbarát szállodák

Itt minden a gyerekekért van.