Sziné Horváth Beáta utazási tanácsadó, a családi üdülések élményfelelőse - Családi üdülés.hu

facebook-családi üdülés.hu családi üdülés.hu utazási portál hírlevele

Rólam

Sokaknak nehéz elhinni, hogy gyermekes szülőként is lehet tartalmasan pihenni, kikapcsolódni a nyaralás alatt. Én azt vallom, hogy ez nem lehetetlen, sőt egy kis rákészüléssel, igen is élménydús lehet a nyaralás, telelés. A családi üdülés szépségét azonban csak azok értik meg, akik gyerekkel, gyerekekkel utaznak pihenni. Mint ahogy én is :-) 

Sziné Horváth Beáta külsős marketinges, marketing tanácsadó

Sziné Horváth Beáta vagyok

...a családi üdülések élményfelelőse, utazási tanácsadó
külsős marketinges, marketing tanácsadó

ÉS a legfontosabb, hogy 

ANYUKA vagyok, családban élek és van: 

 • 1 férjem
 • 1 lányom, aki most lépett be a kamasz korba (13,5 éves)
 • 4 keresztgyerekem (5 éves kislány, 8 éves kisfiú, 11 éves lány, 18 éves kamaszfiú)
 • további 3 rokon gyermekem (9 éves kisfiú, 12 éves lány, 16 éves kamaszlány)
 • 1 nyuszi, mint a család háziállata
 • anyukám és apukám
 • 1 nagymamám

Szóval mindenki jelen van az életemben, akikkel a családi üdülés minden formáját kipróbálhatom, megtapasztalhatom, átélhetem. Sok személyes tapasztalatot gyűjtöttem már eddig is utazásaink során, amit szakmai tapasztalom is kiegészít, hiszen 22 éve dolgozom a turizmusban. 

Tudom, hogy nem egyszerű a mai világban eligazodni a sokszínű kínálat között, pláne, ha nem csak saját magunkra kell figyelni, hanem a család minden tagjára. 

Én azért vagyok itt, hogy segítsek neked az eligazodásban és abban, hogy valóban élményteli legyen a következő családi üdülésed.

Tehát hívj, keress, írj, ha egyedi igényed van, ha nem szeretsz szervezni, vagy ha nincs időd és kedved órák hosszat az interneten böngészni. 

Szívesen segítek és összeállítok nektek egy klassz kis programtervet szállásajánlóval!

Elérhetőségeim:

Tel: 20/389-4908

kapcsolat[kukac]csaladiudules[pont]hu


családbarát utazási hírlevél


Miért éppen tőlem kapod meg a segítséget?

 • 1993 óta dolgozom a turizmusban, azon belül is a szállodaiparban (közgazdász diplomámat 2001-ben a Veszprémi Egyetem turizmus szakán szereztem meg, "Turizmus és vendégfogadás" szakirányon
 • pályafutásomat Hévízen kezdtem, azóta is Hévízen és Keszthelyen élek és dolgozom
 • az első 10 évben nagy tapasztalatot szereztem a gyakorlatban a programszervezésben és utazásszervezésben (jó érzés visszagondolni arra, hogy a 90-es évek végén kezdő fiatalként olyan egyedi, a különböző korosztályú és nemzetiségű vendégek igényeit kielégítő programokat szerveztem, amelyek akkor még újdonságnak számítottak, viszont évek múlva több utazási iroda is felvette kínálatába ezeket a programokat)
 • a programszervezési feladatok mellett volt szerencsém az ún. "vendégtérben" azt is megismerni, hogy mire is van igénye a pihenésre, vakációra és persze a gyógyulásra érkező vendégeknek (milyen kéréseik, kívánságaik vannak, mivel lehet legjobban segíteni nekik abban, hogy a pihenésük felejthetetlen legyen - vallom, hogy az apróságnak tűnő figyelmességekben rejlik a titok
 • 1998-tól a marketingre helyeződött a hangsúly, azon belül is az utóbbi években az online marketingre (2005-ben a soproni székhelyű Nyugat-Magyarországi Egyetem Budapesti tagozatán szereztem meg egyetemi közgazdász diplomámat marketing szakon. Sokat tanultam Damjanovich Nebojsától, Fülöp Zolitól, Gyenes Ákostól)
 • az évek során aktívan részt vettem Hévíz város turizmusmarketingben, térségi pályázatok írásában, rendezvények és új turisztikai termékek kommunikációjában
 • 2009-ben útjára indítottam a www.csaladiudules.hu családbarát utazási portált, ami elsősorban belföldi utazási ajánlatokat kíánl. A portál megvalósításának ötletadója Réka nevű kislányom megszületése volt. Ugyanis amikor először terveztünk családi üdülést hármasban, akkor szembesültem azokkal a problémákkal, amikre én most megoldást szeretnék nyújtani nektek, kedves "hasonló cipőben járó" anyukák. Azóta persze már leányom is kinőtte a bébikort, az utazásban és közös családi programokban gazdag óvodás-és kisgyerek kort, s mára már belelépett a kiskamaszok világába.... 

Meggyőztelek? 

Amint látod, régóta elkötelezettje vagyok a turizmusnak, az utazásnak, s amióta leányom megszületett, a figyelmem és érdeklődési köröm áttevődött a családi utazásokra, az élményteli családi üdülésekre. Ezeket ajánlom neked is, mert..

Vallom, hogy gyermekkel utazni élmény!

Tarts hát velem és segítek neked megtalálni a gyermeked életkorának és a családod érdeklődési körének leginkább megfelelő  családbarát települést, családbarát szállást és a közös, szórakoztató családi programokat, hogy egy felejthetetlen, élmény teli családi pihenésben legyen részed!

Pin It

Családbarát szállás

Gyerekbarát szállás
Családbarát szállás
Gyerekbarát szállodák

Itt minden a gyerekekért van.