Vidám Családi üdülés e-book tervezés folyamata

facebook-családi üdülés.hu családi üdülés.hu utazási portál hírlevele

Kérem a problémamentes vidám családi üdülés e-könyvet

Ezek szerint az idén végre te is szeretnéd megvalósítani, hogy a családi üdülésetek - évszaktól függetlenül - problémamentes, jól megszervezett és főleg élményekben, gyerekmosolyokban és közös családi programokban legyen gazdag.

Első lépésként megkapod tőlem ingyen a Vidám Családi Üdülés c. online e-könyvet, amiből megtudhatod, hogyan lehet jól előkészíteni egy családi pihenést. Add meg, hogy hova is küldhetem a könyvet és válaszolj pár kérdésre, hogy érdeklődési körödnek megfelelően tudjak majd további információkat küldeni. 


Szeretnél többet tudni arról, miről is írtam a Vidám Családi Üdülés e-book-ban? 

  • Legfőképpen a tervezés fázisáról. 
  • 5 lépésben bemutatom, hogyan tervezd meg a családi nyaralást úgy, hogy a lehető legkevesebb problémával szembesülj a helyszínen.
  • Megtudhatod a családi nyaralás 7+1 igazságát. 
  • Olvashatsz a Családi Kupaktanács szerepéről.
  • elárulom, mi az a 10 kérdés, amit a szállásfoglalás előtt mindenképpen tegyél fel a szálláshelynek, hogy megtudd, valóban családbarát-e. 
  • Pontról pontra végig vezetlek a folyamaton, hogy minden nehézség nélkül te is össze tudd majd állítani a családi üdülés élmény-és programnaptárját. 

Szóval gyakorlati tippek, megoldások, családbarát szálláshelyek és különleges látnivalók, programok,hogy könnyebb legyen a szervezés és vitamentes a pihenés.

Legyen élmény a családi üdülés!

Jó olvasgatást kívánok!

Sziné Horváth Beáta
családi utazások élményfelelőse
+36 20 389 4908
kapcsolat@csaladiudules.hu

Pin It