Hotel Karos Spa, családi üdülés, bababarát hotelek

facebook-családi üdülés.hu családi üdülés.hu utazási portál hírlevele

Hotel Karos Spa **** Superior

Zalakaros (Nyugat-Magyarország) Gyermekeknek 4 éves korig ingyenes a szállás félpanzióval

Miért minket válassz?

Szállodánk családbarát jellegéből adódóan fontos számunkra, hogy apróbb Vendégeink is teljes mértékben élvezzék a szálloda kínálta lehetőségeket. Gyermekbarát szolgáltatásaink, gyermekkuckó biztosítja az önfeledt szórakozást. A hotel édenkerti környezetben fekszik, 400 m-re Zalakaros központjától. A szálloda a luxus, komfort és egyediség minden igényét kielégíti.

Érveink, amiért érdemes minket választani

  • Nálunk a szülő is vakációzik!
  • 1000m2 vízfelület
  • 5000m2-es wellness
  • családi és apartszobák kedvező áron
  • fantasztikus gyermekkedvezmények
  • 60m2-es gyerekjátszó fisher price játékokkal

Szálláshely bemutatkozás

  • 188 négycsillag superior kialaktású szoba balkonnal
  • 80 termálvízzel ellátott prevenciós funkciójú spa apartszoba
  • 32 családbarát spa superior apartszoba
  • 20 extra felszereltségű baba apartman

Az egészségtudatosság jegyében

SPA Egészségcentrum:
Ismerje meg a medical wellness-t! Orvosunk gondoskodásával valósítsa meg a test,- lélek és szellem harmóniáját! Termálvizünk gyógyító hatására épülnek egészségmegőrző szolgáltatásaink.

SPA Élmény- és Szauna Világ:
A teljes kikapcsolódást nyújtó medencéink vízfelülete csaknem 1000m2.
A kültéri és beltéri úszómedencék és élményfürdők, az örvényfürdő, a pezsgőfürdő, valamint a kicsik számára fenntartott pancsoló mind a test felfrissülését szolgálja. Aki regenerálódásra vágyik, időzzön el csendes környezetben, a gyógyhatású termálfürdőben.

A lazító fürdőzést kövesse szaunázás: gőzfürdő, bioszauna, infraszauna, finn szaunák minden igényt kielégítenek. A spa ritulé befejező lépéseként használja a merülő medence mellett jégbarlangunkat.

Harmónia Spa Szépségintézet:
Válasszon széles kínálatunkból: kozmetikai arc- és testkezelések, thalassoterápiás szolgáltatások, kéz- és lábápolás, alternatív mozgás- és masszázsterápiák.

Vendéglátás:
Szolgáltatásaink egyik alappillére a wellness szemléletű reformvendéglátás. A szállodánkban kialakított étel- és italkínálatban szem előtt tartjuk a gazdag magyar hagyományt és az újító gasztronómiai szellem követelményeit.

Fitnesz-, Sport-, és Kerékpárközpont:
Számos szabadidős és egészségmegőrző mozgásformát kínálunk: speciális tornák teremben és szabadtéren, aquatréningek, életmódprogramok, sporteszközökkel végzett tornák széles skálája egyéni trénerek és wellness edzők irányításával.
Szállodánk kerékpáros kínálata egyedülálló!
Fedezze fel a környék változatos természeti szépségeit kerékpáros szakedzőink segítségével.

Szórakoztató Programok:
A kikapcsolódást különféle szórakoztató műsoraink biztosítják: bűvészshow, táncbemutató, utcazene, lézershow, operett és musical részletek – a kiírt program szerint.

Nálunk a szülő is vakációzik!

Animáció:
A gyerekekkel való foglalkozást és szórakoztató időtöltést felkészült animátoraink végzik: kacsatánc a kávézóban, bábszínház a baba- és játszóházban, homokvárépítő verseny a játszótéren, vízi vetélkedő a gyermekmedencéinkben, számháború, kincskeresés a szálloda kertjében…

Csapatépítés felsőfokon
Konferencia és wellness:
Szállodánk 300 főt befogadó konferenciaterme és további 3 szekcióterme ideális helyszíne minden olyan konferenciának vagy céges rendezvénynek, ahol a szakmai program levezetéseként a wellness szolgáltatásoké és rekreációé a főszerep.

Útvonal:
Zalakaros Magyarország dél-nyugati részén, csodálatos környezetben fekszik. A térség egyik előnye; hogy kiválóan megközelíthető. Keszthelytől 30km-re, a sármelléki repülőtértől 15 km-re, az osztrák  határtól mindössze 80km-re fekszik. Autóval az M7-es autópályán érhető el, lehajtani a Zalakomár-Zalakaros leágazónál kell.

Pin It