családi üdülés, bababarát hotelek

facebook-családi üdülés.hu családi üdülés.hu utazási portál hírlevele

Szállás

A múlt héten tanácstalan volt szomszédasszonyom, aki szeretne elmenni gyermekivel és férjével együtt egy kicsit pihenni, de nehezen igazodik el a bőséges kínálatban. Tanácsoltam neki pár családbarát szállást, de láttam, hogy nem igazán győztem meg. Ezért összefoglaltam, hogy miket gondoljon át és talán úgy könnyebb lesz a döntés. 

Talán neked is hasznos lehet: 

  • először is azt gondold át, hogy melyik tájegységet szeretnéd megismerni. Válassz irányt! Észak, dél, kelet vagy nyugat
  • persze az útirányt az is befolyásolja, hogy milyen hosszú utat tervezel, hány napot szeretnétek eltölteni pihenéssel, hány kilométert akarsz vezetni egyhuzamban
  • és fontos persze, hogy melyik évszakban utazol - tavasszal, nyáron, ősszel, télen
  • vedd figyelembe, hogy mire vágynak a családtagjaid - túrázásra, vízre, téli sportokra.. 
Minden régió más-mást nyújt, ahol sok családbarát szálloda, családbarát panzió és apartmanház garantálja a pihenést. Mivel várnak a régiók és milyen szállást kínálnak? Válassz kedvedre!

Balaton 

 
Residence Hotel A Balaton leginkább a nyári családi üdülések legfőbb úticélja. A víz, a pezsgő élet, a sok látnivaló, kalandos program és fesztivál 100%-osan kiegészíti a családbarát szálláshelyek kínálatát. Vár Gyenesdiás, Tihany, Badacsony, Hévíz, Balatonkenese, Siófok, Keszthely, Balatonlelle, Alsópáhok családbarát szállásainak sokasága.

balatoni szálláshelyekbalatoni szállodákbalatoni panziók 
Foto: Residence Balaton - Siófok  

Nyugat-Magyarország

 
Hotel Piroska Zalakarostól Győrig annyi érdekes helyszín, nyugalmas vidék hívogat, hogy egy alkalom kevés erre a régióra. Csak akkor ismerheted meg, ha minden évszakban visszatérsz. Vár Zalakaros, Bükfürdő, Sárvár, Fertőd-Nyárliget családbarát szálláshelyei.

nyugat-magyarországi családbarát szálláshelyeknyugat-magyarországi családbarát szállodák
Foto: Hotel Piroska - Bükfürdő  

Közép-Dunántúl

 
Velence Resort szálloda, családbarát szálloda A természet itt igazán kényeztet bennünket. Hegyek, völgyek, dombok, síkság, tavak, várak és arborétumok megunhatatlan sokaságát csodálhatjuk meg. Velence, Sümeg, Döbrönte családbarát szállodái várnak minden évszakban.

családbarát szállások közép-dunántúlközép-dunántúli szállodák

Foto: Velence Resort & Spa - Velence  

Dél-Dunántúl

 
Fried Kastélyhotel családbarát szállás, családbarát szálloda A nyugalom, a hagyományok, a magunkra és családunkra figyelés helyszíneként ajánljuk Nektek ezt a régiót és családbarát szállásait. Pellérd, Bikács, Bonnya családbarát szálláshelyei azok közé tartoznak, ahol el lehet bújni a hétköznapi és városi forgatagból.

családbarát szállások dél-dunántúl

Foto: Fried Kastélyszálloda - Simontornya  

Közép-Magyarország

 
Kék Duna Wellness Hotel kamaszbarát szálláshely

Budapest körzetében kevés családbarát szállást kínálunk Nektek, de amelyik a régióban van, az garantáltan kényezteti fogja gyermekeiteket is. Szabadidős programként séta a Duna-parton jó alkalom a beszélgetésekhez. A régióban vár Ráckeve és családbarát szállodája.

családbarát szálloda közép-magyarország 
Foto: Kék Duna Wellness Hotel - Ráckeve  

Észak-Magyarország

 
Oxigén Hotel & Zen Spa családbarát szálláshely, családbarát szálloda

A családbarát szállodák valódi luxust kínálnak a magasban. Ha hideg van kint, akkor behúzúdhattok a szállodák élményfürdőibe. Jó időben viszont irány a természet, napsütésben és télen egyaránt. Szilvásvárad, Noszvaj, Parádfürdő, Mátraháza, Eger családbarát szállásai igazi csillagok a térségben.

észak-magyarországi családbarát szálláshelyek, családbarát szállodák észak-magyarország 
Foto: Oxigén Hotel & Zen Spa - Noszvaj  

Észak-Alföld

 
Hotel Silver Hajdúszoboszló - családbarát szálloda, családbarát szálláshely A síkságot határoló városokban sokféle szálláshely vár Benneteket, ha a közös kikapcsolódás a cél. Szinte minden szálláshelyen van fürdő és medence, a környék pedig épp annyi programot kínál, amit kényelmesen meg tudunk nézni 3-4 nap alatt úgy, hogy nem kell rohanni. Debrecen és Hajdúszoboszló családbarát szálláshelyei várnak.

észak-alföldi családbarát szálláshelyekészak-alföldi családbarát szállodák

Foto: Hotel Silver - Hajdúszoboszló  

Dél-Alföld

 
Családi Wellness Hotel Gyula családbarát szálláshely, családbarát szálloda, gyerekbarát szálloda A régióban kevés a családbarát szálláshelyek száma, de aki ide megy el utazni, az nem fog csalódni. A szálláshelyek gyerekbirodalma minden korosztálynak megfelelnek, a térségben pedig a városok szépségei mellett van program elegendő, amitől egyetlen egy családi üdülés sem lesz unalmas. Szarvas és Gyula családbarát szállodái örömmel fogadják a családokat. 

dél-alföld családbarát szálláshelyekdél-alföld családbarát szállodák

Foto: Családi Wellness Hotel Gyula  

Tisza-tó

 
Szőlőszem Farm családbarát szállás, családbarát szálláshely A Tisza-tó kicsi, de szép. A családbarát szálláshelyek a víz, a kerékpárutak, a természet gyermekeit várja, s velük a szülőket is. A szállások a nyugalom mellett a szórakozást és a szabad pihenés élményét is garantálják. Vár Tiszaszőlős családbarát panziója.

családbarát szálláshely tisza-tócsaládbarát panzió tisza-tó

Foto: Szőlőszem Farm - Tiszaszőlős  

Budapest

 
Ramada Resort Aquaworld családbarát szálloda, gyerekbarát szálloda
Nincs, amit ne találnál meg. A családbarát szolgáltatások között az élményfürdő színvonalas játszóházak is megtalálhatóak. A városban minden korosztály élvezni fogja  családi üdülést. Anyu, apu, nagyi, nagypapi és a gyerekek. Vár Budapest és családbarát szállodája.

budapesti családbarát szálláshelyekbudapesti családbarát szálloda

Foto: Ramada Resort Aquaworld - Budapest 

 


Pin It

Ajánlat