Hüllő Kiállítás Siófok

facebook-családi üdülés.hu családi üdülés.hu utazási portál hírlevele

Balatoni Hüllő Kiállítás Siófok

Balatoni Hüllő Kiállítás Siófok

A Hüllő Zoo csaknem kétszáz négyzetméteres helyiségben 100-nál is több féle érdekes állatot mutat be. A kiállítás a nyári hónapokban tart nyitva és azoknak ajánljuk, akik szeretik a csúszó-mászó állatokat és nem idegenkednek tőle. Hercegnős kislányoknak nem igazán ajánlott.  

2010-01-01 2030-12-31

Hasznos és praktikus

A program megtekintésére legalább kb. egy órát szánj!

óvodáskorú gyermeknek 3-6 éves = gyermekbarát, kisiskolásoknak ajánlott 7-10 éves = gyermekbarát, felső osztályosoknak 10-13 éves = kamaszbarát, kamaszoknak 14-18 éves = kamaszbarát

kalandvágyó családoknak, fiús családoknak, állatbarát és természetkedvelő családoknak, örökmozgó gyerekeknek

A különleges Hüllő Zoo Kiállítás Siófokon, a központban lévő Spar Áruház emeletén tekinthető meg. A kiállítás a nyári hónapokban tart nyitva és azoknak ajánljuk, akik szeretik a csúszó-mászó állatokat és nem idegenkednek tőle. Hercegnős kislányoknak nem igazán ajánlott.  

A Hüllő Zoo csaknem kétszáz négyzetméteres helyiségben 100-nál is több féle érdekes állatot mutat be. Láthattok itt hüllőt, halat, rágcsálókat, ízeltlábúakat. No de van itt szép látvány is, hiszen a kiállításon láthatunk több akváriumot is láthatunk, ahol egy csodás korallszigetet alakítottak ki, hogy az egzotikus élővilág egyedeiből is láthassatok párat, mint például a bohóchalakat, a doktorhalakat, a tűzhalat, a cápákat, és a murénát. 

Ha kislányodat nem tudtad becsábítani a kiállításra, akkor ajándékba vegyél neki csiszolt és nyers ásványokkal, csigákkal, kagylókkal díszített ékszert.

Családoknak ajánljuk, mert...

  • főleg a fiús családoknak, hiszen valami izgalmas is történik a balatoni nyaralás alatt
  • egy különleges program, amit nem mindenhol lehet látni

Hol és mikor nézheted meg mindezt?

8600 , Siófok Fő utca

2010. január 01. - 2019. december 31.

www.hullozoo.hu

Pin It

Helyszín

Családbarát szállás

Gyerekbarát szállás
Családbarát szállás
Gyerekbarát szállodák

Itt minden a gyerekekért van.