látnivalók magyarországon, magyarország látnivalók

facebook-családi üdülés.hu családi üdülés.hu utazási portál hírlevele
Látnivalók Magyarországon régiók szerint

Látnivalók Magyarországon régiók szerint

Te már tudod, hogy merre indulnál el? Északra, keletre, délre vagy nyugatra szeretnél utazni, esetleg az ország közepe az úticél? Anyukák, gyerekek, nagypapák, testvérek vallanak arról, hogy melyik vidéket miért is szeretik. S ha már tudod az útirányt, akkor már csak egy lépés lesz, hogy a számodra legjobb családbarát szállást is megtaláld. 

Balatoni látnivalók

 
Balaton ősz, őszi balaton Minden nap más és más. Évek óta járok a Balatonra és még nem volt két egyforma nap. Egyszer ilyen, egyszer olyan. Kék, zöld és aranysárga. Haragos, vidám és családszerető. Hideg, meleg és fagyos. Napsütéses, szeles és bájosan melengető. Színes, szürke és fehér. Mégis megbízható és örök. Víz és jég. 

Nyugat-Dunántúli látnivalók

Őrség- Nyugat Dunántúl Ez egy kis miniállam, ami mindenki álmát teljesíti. Amikor a gyerekek kicsik voltak, akkor csak az élményfürdők érdekeltek bennünket. Aztán felfedeztük velük gyerekként a csodás tájakat, a régmúlt vidékeket. A nagyiéknak is tudtunk örömet szerezni, hisz gyógyvizes helyekre utaztunk velük. Mi hűségesek maradtunk a régióhoz.

Közép-Dunántúli látnivalók

Közép-Dunántúl Ide akkor megyek, amikor a természetbe vágyom. Hegyek, völgyek, dombok, síkság, tavak, várak és arborétumok megunhatatlan sokasága ad hosszú évekre elfoglaltságot nekünk. De mi nagyon szeretjük az ilyenfajta elfoglaltságot. Családom is vevő rá, hogy egy évben akár többször is el-elugorjunk egy hétvégére és minél több érdekes helyet felkeressünk. 

Dél-Dunántúli látnivalók

Dél-Dunántúl látnivalói Dombos-völgyes tájon barangol a kisdiák...De sokat is jártunk gyerekkoromban ezen a vidéken. Csak úgy hátizsákkal. Közben halastavak mellett álltunk meg. edvelem a vidéket, mert nemcsak nyáron jó ide utazni. Itt lesz tavasszal legkorábban meleg, itt van ősszel legtovább jó idő. Felnőttként pedig a nemzeti park látogatásokat összekötöm a Villányi borvidék meglátogatásával is. Ez ám az élmény szülőként!

Közép-Magyarországi látnivalók

Közép-Magyarország régió, közép-magyarország családbarát szállások Sokan csak azt tudják, hogy Szentendre, Visegrád, Esztergom és Gödöllő tartozik ehhez a régióhoz. Pedig érdemes Ráckevére is elutazni és a lakosság összefogásából épült vizimalmot megnézni vagy egy különleges barlanglátogatást beiktatni programunkba. Itt még a kamaszok is jól érzik magukat.

Észak-Magyarországi látnivalók

Észak-Magyarország családbarát szálláshelyei és látnivalói Ez az a vidék, ahova nem elég egy rövid hétvégére elugrani. Itt annyi látnivaló és szórakoztató programlehetőség van, hogy szinte azt sem tudja az ember hol kezdje az élményszerzést. Gyerekkoromban várat másztunk, fiatal szerelmesként csónakáztunk a Hámori-tavon, most pedig itt üldögélünk a kalandparkban és gyermekeinkre várunk, hogy teljesítsék a legnehezebb pályaszakaszt. vissza-visszatérünk..

Észak-Alföldi látnivalók

Észak-Alföld látnivalói Víz, rónaság és vidéki táj egy régión belül. Amit az iskolában hallottunk, az nem is úgy van a valóságban. Élmények, nyugalom és persze szórakozás, aminek középpontjában az élményfürdőzés áll és az állatkert látogatás Nyíregyházán. Ez utóbbi az országban talán az egyik legszebb állatkert. Érdemes megnézni!

Dél-Alföldi látnivalók

 
Dél-Alföld látnivalói Hogy mi az, ami ide vonzza a családokat pihenni? A gyulai vár viszi a prímet és persze Szeged. Azoknak ajánljuk a régiót, akik szeretnek városokat látogatni és az építészeti emlékeket is szívesen nézik meg. Természetesen itt is van fürdőzési lehetőség, tehát nem kell a pancsolásról sem kell lemondani.

Tisza-tavi látnivalók

 
Tisza-tó látnivalói  A múlt évben körbebringáztuk a haverokkal a tavat, persze a szülők is követtek bennünket. A nagy hőségben fürödtünk, borongósabb időben megnéztük a Tisza-tavi Ökocentrumot és volt amikor csak úgy voltunk. Volt idő egymásra, sétákra, beszélgetésekre és éppen ez volt a jó a családi üdülésben.  

Budapesti látnivalók

 
Budapest látnivalói  Nem hiszem, hogy Budapestről sokat kell itt írni. Nincs olyan, hogy egy családi üdülésről élmény nélkül térj haza. Kisgyereknek, nagygyereknek, télen, nyáron van pihentető, szórakoztató, kalandos napokat tölthetnek el szüleikkel együtt. A belvárosból kiszabadulni a hegyekbe, a Városligetbe megtöri a városi zsúfoltságot. Nagyon régi története van már a Gyerekvasútnak is, vidd el gyermekeidet, hogy ők is lássák!

 


Családbarát szállás

Gyerekbarát szállás
Családbarát szállás
Gyerekbarát szállodák

Itt minden a gyerekekért van.

Csomagajánlatok Szálláskereső Hírlevél
Kezdő hónap
Záró hónap

Foglald le szállásodat online!

Családbarát szállás