gyalogtúra, tanösvény, túraútvonalak, gyalogtúrák magyarországon

facebook-családi üdülés.hu családi üdülés.hu utazási portál hírlevele

Gyalogtúra, tanösvény

Találatok szűkítése

Összesen: 1-9 / 9
Gyalogtúrázóknak és kerékpárosoknak egyaránt ajánlott, izgalmas útvonal, mely Somogy megye legjobb állapotban megmaradt várromjához vezet. A piros színnel jelzett turistaösvény a balatonföldvári vasútállomástól indul és Kereki közepén ér véget.
Ha szeretsz játszani feltétlenül tedd próbára magad és járd végig a bugaci Pásztormúzeumtól induló Sáskajárás sétautat.
A szilvásváradi Szalajka-völgy a Bükk leghíresebb és egyben egyik leglátogatottabb része. Itt aztán minden korosztály sétál felfelé, sétál lefelé, itt érdekes módon egyik gyerek sem nyüszörög, hogy nem bírja a sétálást. Vajon miért?
Túrázni a természetben és megismerni a táj szépségét. Tegyen rövidebb-hosszabb sétát Kemence környékén.
Vegyél részt a Szilvásváradi gyalogtúrán, s a 4,2 km hosszan a völgy minden látnivalójával találkozhat. Másfél-kétórás túra a legjobb program a csodás táj megismerésére. Kövesd a fehér alapon ferde kék, vagy zöld vagy sárga jelzést.
Ha már rövidebb sétát tett Kemence környékén, érdemes egy hosszabb útra is vállalkozni és egy másik útvonalat megismerni.
Ki hallott már ilyet: nyár derekán havat találni kishazánkban?! Pedig gyakran előfordul ez a Bükk hegység egy eldugott, máig szinte ismeretlen pontján: a 170 méter mély Damasa-szakadékban.A szakadékról...A Bükk északi részén, egészen pontosan az Upponyi-heg...
El tudod képzelni, hogy fáradság nélkül túrázol? A Mátrában már kipróbálhatod, milyen is amikor sorra hagyod le a gyalogosokat, de mégis élvezed a táj szépségét? Próbáld ki!
A Bükkben, hazánk legnagyobb átlagmagasságú hegységében létesült az ország első hegyvidéki Nemzeti Parkja 1977-ben, ezen páratlan szépségű táj ökológiai, geológiai értékeinek védelme, kulturális értékeinek megóvása céljából.
Összesen: 1-9 / 9

Családbarát szállás

Gyerekbarát szállás
Családbarát szállás
Gyerekbarát szállodák

Itt minden a gyerekekért van.