vidámpark, élménypark, élménypark gyerekeknek

facebook-családi üdülés.hu családi üdülés.hu utazási portál hírlevele

Élménypark, vidámpark

Találatok szűkítése

Összesen: 1-8 / 8
Az ország egyetlen interaktív makettparkjában néhány óra alatt az egész országot bebarangolhatjuk. Magyarország épített csodáinak minden apró részletében kidolgozott kicsinyített mása megtalálható a történelmi Magyarország közepén, Szarvason, a Mini Magyarország makettparkban.    
Westernpark Nemesvitán, Keszthelytől pár km-re. Egy hely, ahol lehet kötélen csúszni, mászni, nyuszikat és tengerimalacokat simogatni, lovagolni, aranyat mosni, íjászkodni, lánzsát hajítani, kést dobálni..... Egész napos program a család apraja nagyjának igazi cowboy/cowgirl módra.
Egy olyan interaktív kiállítás gyermekek számára, ahol a kicsik egy teljes mértékben az ő méreteiknek megfelelően felépített városban egy időre belebújhatnak a felnőttek bőrébe. Kipróbálhatják magukat a nagyok áhított világában, így olyan tevékenységekben is részt vehetnek, amelyektől többnyire t...

Lúdas Matyi Vidámpark

4032, Debrecen Ady Endre u. 1. Élményparkok, vidámparkok
Az 1960-ban alapított „Lúdas Matyi Vidámpark” 1961-től az állatkerttel közös intézményként, Nagyerdei Kultúrpark néven várja a kikapcsolódni vágyókat. A Vidámpark 17 játékával (elvarázsolt kastély, dodgem, óriáskerék, gyermekvasút stb.) a Tiszántúl legnagyobb állandó szórakoztató parkja.
Magyarország első tájtörténeti és régészeti pihenőparkja az M3 Archeopark, az M3-as autópálya polgári leágazásánál, Budapesttől 175 km-re, Miskolctól, Debrecentől és Nyíregyházától 50-50 km-re található. A pihenőparkban ízelítőt kaphatunk a tájegység történetéből, tárgyaiból, népi kultúrájából. E...
A bikali Élménybirtok Magyarország első tematikus élményparkja. Egyedülálló módon idézi fel és kelti életre a középkori Magyarországot: mesterek, színészek, harcedzett lovasok és íjászok, gyakorlott madarászok közreműködésével. A reggeltől estig tartó időutazás során kortól és nemtől függetlenül,...

Játszóház - Budapest -Lurdy Ház

1097, Budapest Könyves Kálmán u. 12-14. 1. emelet Élményparkok, vidámparkok
Egy olyan játszóházat szeretnék bemutatni, ahol az egész család jól érezheti magát. Kiválóan felszerelt, biztonságos, hatalmas, fedett játszótér 700 m2-en, klímával, kamerával és értékmegőrzőkkel ellátott barátságos, családias környezet, amely elvarázsolja látogatóit.
A Zselici Csillagpark egy olyan park, ahol nem a földet, hanem az eget kell nézni. Ahova nem nappal, hanem sötétben kell menni. Ahol nem a földön a növényeket figyeled meg, hanem az égbolton a csillagokat. 
Összesen: 1-8 / 8

Családbarát szállás

Gyerekbarát szállás
Családbarát szállás
Gyerekbarát szállodák

Itt minden a gyerekekért van.