vidámpark, élménypark, élménypark gyerekeknek

facebook-családi üdülés.hu családi üdülés.hu utazási portál hírlevele

Élménypark, vidámpark

Találatok szűkítése

Összesen: 1-8 / 8
A Zselici Csillagpark egy olyan park, ahol nem a földet, hanem az eget kell nézni. Ahova nem nappal, hanem sötétben kell menni. Ahol nem a földön a növényeket figyeled meg, hanem az égbolton a csillagokat. 
Westernpark Nemesvitán, Keszthelytől pár km-re. Egy hely, ahol lehet kötélen csúszni, mászni, nyuszikat és tengerimalacokat simogatni, lovagolni, aranyat mosni, íjászkodni, lánzsát hajítani, kést dobálni..... Egész napos program a család apraja nagyjának igazi cowboy/cowgirl módra.
Egy olyan interaktív kiállítás gyermekek számára, ahol a kicsik egy teljes mértékben az ő méreteiknek megfelelően felépített városban egy időre belebújhatnak a felnőttek bőrébe. Kipróbálhatják magukat a nagyok áhított világában, így olyan tevékenységekben is részt vehetnek, amelyektől többnyire t...
Magyarország első tájtörténeti és régészeti pihenőparkja az M3 Archeopark, az M3-as autópálya polgári leágazásánál, Budapesttől 175 km-re, Miskolctól, Debrecentől és Nyíregyházától 50-50 km-re található. A pihenőparkban ízelítőt kaphatunk a tájegység történetéből, tárgyaiból, népi kultúrájából. E...
A bikali Élménybirtok Magyarország első tematikus élményparkja. Egyedülálló módon idézi fel és kelti életre a középkori Magyarországot: mesterek, színészek, harcedzett lovasok és íjászok, gyakorlott madarászok közreműködésével. A reggeltől estig tartó időutazás során kortól és nemtől függetlenül,...
Az ország egyetlen interaktív makettparkjában néhány óra alatt az egész országot bebarangolhatjuk. Magyarország épített csodáinak minden apró részletében kidolgozott kicsinyített mása megtalálható a történelmi Magyarország közepén, Szarvason, a Mini Magyarország makettparkban.    

Játszóház - Budapest -Lurdy Ház

1097, Budapest Könyves Kálmán u. 12-14. 1. emelet Élményparkok, vidámparkok
Egy olyan játszóházat szeretnék bemutatni, ahol az egész család jól érezheti magát. Kiválóan felszerelt, biztonságos, hatalmas, fedett játszótér 700 m2-en, klímával, kamerával és értékmegőrzőkkel ellátott barátságos, családias környezet, amely elvarázsolja látogatóit.

Lúdas Matyi Vidámpark

4032, Debrecen Ady Endre u. 1. Élményparkok, vidámparkok
Az 1960-ban alapított „Lúdas Matyi Vidámpark” 1961-től az állatkerttel közös intézményként, Nagyerdei Kultúrpark néven várja a kikapcsolódni vágyókat. A Vidámpark 17 játékával (elvarázsolt kastély, dodgem, óriáskerék, gyermekvasút stb.) a Tiszántúl legnagyobb állandó szórakoztató parkja.
Összesen: 1-8 / 8

Családbarát szállás

Gyerekbarát szállás
Családbarát szállás
Gyerekbarát szállodák

Itt minden a gyerekekért van.