családi üdülés, bababarát hotelek

facebook-családi üdülés.hu családi üdülés.hu utazási portál hírlevele

Ünnepi kívánságlista

Ahogy közelednek az ünnepek, egyre sűrűsödnek a teendők. A család minden tagja izgatottan várja az év talán legszebb ünnepét. A gyerekek kívánságlistát írnak, a szülők feladatlistát. A rohanásmentes hétköznapokat és ünnepnapokat nem könnyű megvalósítani, de jó hírünk van az anyukák és apukák részére. A családbarát szálláshelyek készülnek a karácsonyra, karácsonyi ajánlatok és sztárfellépők forgatagából választhattok, hogy az ünnep a pihenésről, a kózös élményekről szóljon.

És milyen levelet írnak a gyerekek karácsony előtt? Olvasd el!

  • Levél a Mikulásnak és a Jézuskának
  • Válaszlevél a Mikulástól és Jézuskától


Mi jár egy gyermek kis fejében, mikor várja a karácsonyt? Mi az, ami levélírásra készteti? Talán, hogy vágyai valóra váljanak egy ismeretlen ismerős segítségével. Vágyik arra, hogy álomvilága megmaradjon és abban utazzon, élményeket szerezzen. De a valóság is erről szól? Levél a Jézuskának karácsonyra...

Mesebeli, varázslatos álomvilág az, ami megbabonázza a gyerekeket. A karácsonyi várakozás a kicsikben is jelen van. Kívánságaikat gyermeki lelkükből adódóan sajátos formában fogalmazzák meg, sokszor fordulnak segítségért az igazi Mikuláshoz vagy a Jézuskához. Most is kaptak egy levelet, amire meg is írta válaszát a Mikulás és a Jézuska

Miért legyenek az óvodai évek mesében, játékban, zenében és táncban gazdagok? Milyen jelentősége van gyermekünk fejlődésében? Olvassa el a pszichológus levelét, melyet Önnek írt kedves Anyuka.

 

Minden 6. évükhöz közeledő gyermek életében felmerül a kérdés, hogy fizikailag, érzelmileg, kapcsolatteremtő képességeiben és értelmileg egyensúlyban van-e önmagával. A maga természetességében alakuló belső fejlődés, integráltság megengedi-e, hogy képes legyen kreatívan, önmagát jól „használva” egyedül és csoportban is jól játszani az óvodában, megfigyelhető-e, hogy érdeklődése egyre inkább a külvilág felé fordul, sokat tud és szeret tanulni a világból, s mindehhez képes viszonylag kiegyensúlyozott érzelmi állapotot biztosítani.

 

Bővebben >>> Lurkóvilág.hu 

Családbarát szállás

Gyerekbarát szállás
Családbarát szállás
Gyerekbarát szállodák

Itt minden a gyerekekért van.