Velence Resort & Spa, családi üdülés, bababarát hotelek

facebook-családi üdülés.hu családi üdülés.hu utazási portál hírlevele

Velence Resort & Spa ****

Velence (Közép-Dunántúl) Gyermekeknek 6 éves korig ingyenes a szállás félpanzióval

Miért minket válassz?

A vizi és családi élményeket nyújtó családbarát szálloda a Velencei-tó első olyan komplexuma, amely egyszerre spa-, wellness-, gyermekbarát és konferencia szálloda is. Szakítsatok ki pár napot és éljétek át a könnyedség érzését, amit csak a víz adhat! Élvezzétek egyszerre a  természetes víz adottságait, a gyerekeknek szóló szórakoztató lehetőségeket, az élményfürdőket és hideg időben a gyógyvíz erejét is!

Kiemelten családbarát szállodánkban minden korosztály számára lehetőséget biztosítunk a tökéletes kikapcsolódásra. 

A babák, kisgyermekek és szülők kényelmére egyaránt gondoltunk. A szobában elhelyezett hálós utazóágy mellett adott a lehetőség babakocsi bérlésre, kérhetnek cumisüveg melegítőt, babakádat, az étteremben bébiételt biztosítunk, de ha otthonról hozzák a bébi ételt, a játszószobában elhelyezett mikrohullámú sütőben bármikor meg lehet melegíteni. A wellness részlegben 30 cm vízmélységű bébi medence várja a piciket, ahol úszónadrág és úszópelenka együttes használata kötelező. Kisgyermekes családok vehetnek részt hétköznaponként Ringató foglalkozásokon, ahol együtt játszik, mondókázik, énekel az egész család. Néhány hónapos kortól 3 éves korig várjuk a piciket szülőkkel, nagyszülőkkel.

Óvodás és kisiskolás gyerekek részére hétköznap és hétvégéken is számtalan animációs programot szervezünk, ahol kiemelten figyelembe vesszük az egy egyes korosztályok életkori sajátosságait és a programok változatosságát. A wellness részlegben az élményelemekkel felszerelt, 60 cm mélységű medencében biztonságosan pancsolhatnak, ha már megunták a többi programot.

Hétköznap délutánonként kézműves foglalkozással, hétvégén és kiemelt időszakokban mindig más tematikára épülő animációs programokkal, arcfestéssel várják a gyerekeket a szálloda animátorai, a Játékszigeten pedig gyermekfelügyelettel egybekötött játszóház tart nyitva, hogy a szülők is ki tudjanak kapcsolódni 1-2 órát.

Érveink, amiért érdemes minket választani:

  • gyermekbarát szálloda (játszószoba, játszótér, gyermekmedence)
  • változatos programkínálat, napi animáció
  • természetes víz, gyógyvíz, wellness
  • saját strand
  • egyedi természeti és kulturális kínálat
Pin It