Spórolási tippek családi nyaraláshoz

facebook-családi üdülés.hu családi üdülés.hu utazási portál hírlevele

Spórolási tippek

Összesen: 1-5 / 5
Hungary Card 2017 - Magyar Turizmus Kártya Legyen mindig zsebben, ha utazni készülsz és spórolni szeretnél! Az év bármely időszakában a Magyar Turizmus Kártyával csak jól járhatsz. Múzeumok, fürdőzés, közlekedés, szállások, étkezések, élményprogramok mind kedvezményes áron érhetőek el, sőt, van ahova ingyen mehetsz. A Hungary Card 2017 kedvezménykártyát nálunk és 10%-kal olcsóbban veheted meg. 
Black Friday 2016 Jön a Fekete nap, jön a Black Friday! Hihetetlen akciók a fekete pénteken. Nem teljes a lista, de összegyűjtöttem 3 lehetőséget - természetesen,ami családi üdüléssel, családi utazással kapcsolatos -, ahol ezen a napon szuper klassz akciós árakon vásárolhatsz. Legyen szó szállodai pihenésről, csomagolásról vagy utazáshoz szükséges játékokról. 
Egy hét családi nyaralás. Teljes anyagi csőd? Nem kell mindjárt erre gondolni. VAn olyan megoldás, amivel több 10 000 Ft-ot megspórolhatsz a szállás, utazás és belépőjegyek árából. Nyáron persze a legkedveltebb úticél a Balaton, ezért most a Balaton egyik fővárosát, Keszthelyt vettem górcső alá és végeztem egy számítást, hogy mennyit és hogyan is lehetne spórolni a költségeken. Kijött egy 29 500 Ft-os megtakarítás. Ezért már érdemes továbbgondolni a lehetőségeket, nem? Nézd meg, mivel és hogyan lehet ennyi spórolni a balatoni nyaraláson.
2016-ban 5000 Ft-tal nő a kétgyerekes családok adókedvezménye. Hurrá! Végre azok is részesülnek valami kis apróságban, akik nem nagycsaládosnak számítanak. Elgondolkodtál már azon, hogy mire is költenéd ezt a plusz 5000 Ft-ot? Költsd családi üdülésre! Összeszedtem pár lehetőséget, nézd meg, hova is tudnál elutazni családoddal az évi 60 000 Ft családi adókedvezményből!
Legyen mindig zsebben, ha utazni készülsz és spórolni szeretnél! A Magyar Turizmus Kártyával csak jól járhatsz. Múzeumok, fürdőzés, közlekedés, szállások, étkezések, élményprogramok mind-mind kedvezményes áron érhető el.    
Összesen: 1-5 / 5
Pin It

Családbarát szállás

Gyerekbarát szállás
Családbarát szállás
Gyerekbarát szállodák

Itt minden a gyerekekért van.