programajánló, programok, hétvégi programok, gyerekprogramok

facebook-családi üdülés.hu családi üdülés.hu utazási portál hírlevele

Programajánló

Összesen: 1-3 / 3
Kárpátaljai és Észak-Erdélyi makettekkel gazdagodik a szarvasi Mini Magyarország makettpark Újabb látványossággal bővül, a szarvasi Mini Magyarország makettpark. Az eddigi közel száz maketthez Kárpátalja és Észak-Erdély legszebb épületének kicsinyített másai csatlakoznak, köztük például a Munkácsi vár, a Vereckei Hágó Emlékmű, és a Szatmárnémeti Zsinagóga épületei. A mintegy 500m²-es átadásra váró, dimbes-dombos területen az új maketteken kívül, alagúton, viadukton keresztül zakatolnak majd a kisvonatok a több, mint 100 m hosszú sínpáron. A mini Magyarország Makettpark legújabb látványosságairól itt olvashatsz bővebben.
Jégpályák Éjszakája 217 A tél legkedveltebb sportja a korcsolyázás, hokizás és síelés. Szerencsére ma már egyre több fedett vagy nem fedett jégpálya várja a siklás szerelmeseit. Magyarországon elindult egy kezdeményezés a Múzeumok Éjszakája programsorozathoz hasonlóan januárban már második alkalommal tartják meg országszerte a Jégpályák Éjszakája rendezvényt. És ne feledjük el, hogy a Balaton is egy óriási nagy jégpályának számít, amit kár lenne kihagyni. Több helyen kivilágított pálya vár benneteket, ne hagyjátok ki a lehetőséget. A Jégpályák Éjszakája 2017 programban résztvevő jégpályákról itt olvashatsz többet.
A kastélyok világa egyszerűen megunhatatlan, főleg, ha mindig van valami újítás. Így van ez a keszthelyi Festetics Kastélyban is. Az idei nyártól megnézhetitek a térbeli olvasókönyvet, a Pálmaházat, a felújított kastélyparkot és az interaktív kiállítást. És még tartogat érdekességeket a keszthelyi Helikon Kastély. 
Összesen: 1-3 / 3
Pin It

Családbarát szállás

Gyerekbarát szállás
Családbarát szállás
Gyerekbarát szállodák

Itt minden a gyerekekért van.