hosszú hétvége, wellness hétvége, ünnepi hétvége

facebook-családi üdülés.hu családi üdülés.hu utazási portál hírlevele

Hosszú hétvége

Összesen: 1-4 / 4
Hosszú hétvégék 2017 Ez az év nem a hosszú hétvégék éve lesz, a vallási ünnepeken kívül nem sok hosszú hétvégének örvendhetünk 2017-ben. Húsvét, pünkösd, május 1., okt. 23. és karácsony. A hosszú hétvégék ezért többnyire a családi ünnepeket fogják jelenteni, de ilyen alkalmakkor is lehet tartalmas programokat szervezni. Nézd meg a 2017-es hosszú hétvégék listáját! >>>
Idén korán érkezik a Húsvét. Március utolsó hétvégéjén a Balaton mellett is számos programmal kedveskednek a gyermekeknek és nektek szülőknek. Jó lesz kimozdulni a tavaszi szünettel egybekötött ünnepi hétvégén, hogy szórakozzatok, pihenjetek, kalandokban legyen részetek. A balatoni fesztiválok közül adok ízelítőt, hogy időben tudjatok választani. A Húsvéti családjárás és evés-ivás helyett legyen az idei Húsvét egy kicsit izgalmasabb és mozgalmasabb. 
Kár lenne kihagyni azt a lehetőséget, hogy a család március 15-én együtt menjen múzeumba, főleg ingyen. Mert nem tudom, hogy hallottál-e már róla, de az állami ünnepeken a 18 év alatti gyerekeknek és 2 szülőnek ingyenes a belépés a múzeumokba. Összeállítottam egy ízelítőt nektek, amiben vannak kimondottan fiúkat megszólító múzeumok, kimondottan lányoknak ajánlott múzeum, aztán az apukákra és az anyukákra is gondoltam. Válogassatok kedvetekre és ne feledjétek, hogy március 15-én ingyenesen látogathatóak a múzeumok többsége. 
- Hallom, összevesztél a feleségeddel. Mi történt? - Nem tudtunk megegyezni a nyaralással kapcsolatban.
Összesen: 1-4 / 4
Pin It

Családbarát szállás

Gyerekbarát szállás
Családbarát szállás
Gyerekbarát szállodák

Itt minden a gyerekekért van.