gyerekbarát üdülés, gyerekbarát utazás, utazás gyerekkel

facebook-családi üdülés.hu családi üdülés.hu utazási portál hírlevele

Gyerekbarát üdülés


Összesen: 1-34 / 34
Csodás tavasz, mókás nyár! A Karos Spa Téged vár! Mesés tavasz köszöntött ránk, a virágzó természet szépségei nap mint nap elkápráztatnak mindannyiunkat. Talán egy kis tavaszi fáradtság még rajtunk van, ám lassacskán mi is ébredezünk és felfrissülünk. Ehhez pedig még keresve sem találnánk jobb lehetőséget egy klassz, wellness pihenéssel és finomságokkal teli családi hétvégénél! És hogy hol? Ez nem is lehet kérdés: vár Benneteket Zalakaros kedvenc wellness szállodája, a Hotel Karos Spa! 
Furcsa egyvelege ez annak a sokféle szórakozási és kikapcsolódási lehetőségnek, amit a kedvelt fürdőhely, Zalakaros és benne a Hotel Karos Spa tavasszal nyújtani fog nektek. A zalai táj szépsége, a zöld lankák, a friss levegő tökéletes választás lesz, ha pihenésre vágytok. A gyerekbarát zalakarosi szálloda pedig olyan sokféle programmal készül, hogy nehéz lesz kiválasztani, melyik hétvégét töltsétek ott. Nyuszi-party? Buborékfoci? Nippon zengo? Bűvészshow? Bojtorján együttes? Pál Dénes? No melyik tetszik legjobban? 
Ma nagyon esett az eső. Mintha dézsából öntötték volna. Ez pedig kettős érzést keltett bennem. Egyik érzés az volt, hogy "nem szeretem az esőt", a másik érzés pedig két évvel ezelőtti olaszországi nyaralásunkra repített vissza. Arra a nyárra, amikor nem volt egy hét sem, amit ne szakított volna meg a hideg és az eső. Mi ezen a nyáron voltunk először kislányunkkal Olaszországban nyaralni. Nagyon terveztük, mert sok mindent szerettünk volna megnézni és átélni. Főleg a tenger, a tengerparti strandolás élménye, a finom capuccino, a mennyei pizza és a természetesen az ország nevezetes látnivalói miatt utaztunk oda. De a terveinket áthúzta az eső. Haragudtam az esőre. De érdekes módon ma egyáltalán nem haragudtam rá, mert felerősítette bennem az érzést, hogy családommal együtt vissza szeretnék menni nyaralni Olaszországba. És már tudom is, hogy hova...
Nem szabad labdázni? Sajnos nem. Akik olvassák írásaimat vagy ismernek, azok tudják, hogy egy dolog van, amit nem tudok elfogadni gyerekbarát témakörben. Az, hogy ha a gyerekek lételeme, vagyis a játék tiltva van. Mert gondoljunk csak bele! Gyerekkorunkban mi volt legkedvesebb dolog a nyaralásban?  Az, hogy anyu, apu, gyerekek együtt voltunk, együtt szórakoztunk, labdáztunk, játszottunk. Vízben és szárazföldön. Hát most is erre vágyik a gyerek! Gyerekbarát szállodák, kérlek engedjétek a gyerekbarát élményszerzést az élményfürdőkben!
Kisgyerekkel, kisbabával útra kelni. Jó vagy nem jó? Ez állandó és örök téma. Való igaz, hogy amikor gyerekkel indul el nyaralni a család, akkor szinte minden a fejére áll. Káosz lesz a lakásban, az autóban és a legfőképpen a fejekben. Egy héttel az indulás előtt úgy érzed magad, mintha egy áradó folyót kellene visszaszorítani a medrébe. Szinte lehetetlen megoldani. Az igazság az, hogy a családi utazásoknak egy fő faktora van, ami meghatározza a történéseket, az pedig nem más, mint maga a gyerek. 
2016-ban 5000 Ft-tal nő a kétgyerekes családok adókedvezménye. Hurrá! Végre azok is részesülnek valami kis apróságban, akik nem nagycsaládosnak számítanak. Elgondolkodtál már azon, hogy mire is költenéd ezt a plusz 5000 Ft-ot? Költsd családi üdülésre! Összeszedtem pár lehetőséget, nézd meg, hova is tudnál elutazni családoddal az évi 60 000 Ft családi adókedvezményből!
A mese pedig egy vidéki, családbarát szállodáról szól. Arról a szállodáról, amelyik jövőre a családokkal együtt ünnepli 20 éves születésnapját és ahol 1996 óta csupa szívvel és szeretettel várják a családokat. Az elsők között érkezett gyerekek mára már felnőttek és ők élik át a csodát. A családok jelentik az értéket a szállodának, ami viszont is igaz, vagyis a szálloda is értéket jelent a családoknak. Az érték pedig egyszerűen megfogalmazható: többgenerációs pihenés élménye, anya-apa-gyerekek-nagyszülők összetartozása. De hogyan született a Kolping-érték? 
Családi nyaraláskor a szülők pihenésre, nyugalomra vágynak, ahogy a gyermekek a szórakozásra, a kalandokra. Egy szem gyermekkel útnak indulni, más kihívásokat rejteget, mint nagycsaládosként. A szervezés számtalan kérdést vet fel: Mit fog ott csinálni egyedül? Hogyan köti le magát? Velünk akar végig lenni? Tudunk tőle mi is pihenni? Hiányoznak majd a barátai? Nem akar előbb hazajönni? Mer ismerkedni a korosztályával? Ugye milyen ismerős kérdések? De lehet bánni az egyke gyerekkel is, lehet élmény teli a családi üdülés, például így!
Családi üdülést tervezel, válogatsz a hihetetlen nagy kínálatban. Sorra találod a jobbnál jobb szállodákat. Segítségüket kéred a választásban. Ebbe a folyamatba a gyermekeket is bevonod, hiszen tudjuk, hogy a gyerekek igazat mondanak, nem kertelnek, szívükből szólnak. Ezért abban is tudnak segíteni, hogy az általad kiválasztott szálláshelyek közül melyik legyen a végső befutó. Megmutatod a családnak az egyiket, a másikat, a harmadikat. Izgatottan várod a választ. No melyik legyen? Hova szeretnétek utazni egy közös családi pihenésre? A válasz egy kicsit késik...Nem tudod miért? Olvasd tovább a cikket, és megtudod, hogy mi alapján választ gyermeked szállást.
Ritmikus kopogás hallatszik az asztalon, az ujjak egyre gyorsabban koccannak a felülethez, melyhez a szék egyenletes ringása kapcsolódik. A türelmetlenség egyre jobban fokozódik, évezrednek tűnik, míg kihozzák a levest. Majd a szalvéta esik áldozatul, vadul babrál vele, miközben fészkelődik a széken. Kíváncsi tekintetek szegeződnek rá, szemöldökök játéka üzen nekünk, milyen neveletlen ez a gyerek. Kérdőre vonnak, hogyan indulhatok el vele bárhova is.. Hogyan? Hát így! Olvasd el a cikket és megtudhatod, hogyan könnyítheted meg hiperaktív gyermeked (és persze a család) számára a családi üdülést.
Van kedvenc énekesed? Milyen zenét szeretsz? Melyik sztárral találkoznál szívesen? - ikérdések a gyerekekhez. Kinek a CD-jét hallgattátok már el kopásig? Melyik zenére alszol el és ébredsz fel nap, mint nap? Melyik énekestől kérnél autogramot lányodnak vagy fiadnak? - kérdések a szülőknek. Ezekre a kérdésekre adott válaszokkal minden szülőnek tisztában kell lennie. S ha lehetőséged adódik, akkor szervezd úgy a családi programokat, hogy élőben is találkozhasson gyermeked a sztárokkal. Erre jó alkalom az őszi szünetben egy rövidebb-hosszabb családi üdülés. Nézd meg, hogy melyik szálláshelyen, melyik sztár ad kiskoncertet és kitől kérhettek autogramot vagy közös fotót. Íme a sztárok a családbarát szállodákban!
 Két hét múlva kezdődik az őszi szünet, a szállást már lefoglaltad, hogy végre együtt pihenjen a család. Csak sajnos a rossz idő is beköszöntött. Esős, nyirkos, szeles időjárás. Ilyenkor anyukaként egyből az jut az eszünkbe, hogy „jaj, csak le ne betegedjen a gyerek!”  Persze, hogy nem lenne jó, ha indulás előtt még orvoshoz kellene vinni, mert folyik az orra, fáj a torka..stb.  Most még időben van, hogy immunrendszerét megerősítsd, hogy egy betegség miatt ne kelljen lemondani az őszi szünetre tervezett családi üdülést. 
Utazunk. Pihenünk. Kikapcsolódunk. Együtt leszünk. S én ideges vagyok, pityergek, gondolataim szanaszét esnek.Elraktad a könyveidet is? – tértem vissza a valóságba.Muszáj?Tudod, hogy megegyeztünk! – s máris megbántam az iskola alatti vakációzást.Szegény gyereket ezzel nyúzom majd? Ott is tanulni fog? El tudjuk engedni magunkat önfeledten? Tudunk egymásnak örülni igazán? Nem a pótolni valók jutnak majd eszembe? Tudok-e megértő társ és anya lenni, akivel kellemes az együttlét?Gyötörnek a gondolatok. Pedig én csak a gyermekkel, családommal szeretnék egy kis időt eltölteni. Minőségi időt. Cikáznak a gondolataim, hogy valóban jó ötlet-e suliidő alatt vakációzni. S mire jutottam a végén?
A zene az életem része. És neked? A zene világnapján - mert a mese után most a zenét ünnepeljük -  elgondolkodtam azon, hogy milyen szerepe is van a zenének a legtöbb családban. A tanítást már kisbaba korban elkezdjük, amikor esténként elalvás előtt dudorászunk, énekelünk neki. Később aztán már ő énekel, zenél vagy éppen táncol. Családbarát utazási tanácsadóként azonban most nem a gyerekek lelki fejlődésének szempontjából jártam körbe a zene fontosságát, hanem arra voltam kiváncsi, hogy a zene milyen formában tud megjelenni a családi üdülések során. Örömmel ajánlok nektek három családbarát szállodát, ahol zenével várják a kicsiket és nagyokat, szülőket és nagyszülőket. 
Sokszor úgy gondoljuk, hogy "Á, két napra nem is érdemes elutazni sehova!", pedig ha tudnád, hogy egy ilyen rövid hétvége milyen jó is tud lenni, akkor te is belevágnál. A lényeg, hogy ne akarj egyszerre sokat, csak azt, hogy tudjatok egy kicsit pihenni, fürdőzni, beszélgetni (mert ugye ez néha elmarad a zűrös hétköznapokon) és este egy jót játszani koktélozás közben. Látod, hogy mennyi minden beleférhet két napba? Nem kell sok rákészülés sem, egyszerűen csak annyit kell tudnod, hogy melyik gyerekbarát szállodát hívhatod fel csütörtökön este, hogy "Szeretnék egy szobát foglalni egy éjszakára családom számára". Hogy könnyű dolgod legyen, ajánlok neked két családbarát szállodát, ahol az egy éjszaka két napot jelent, s ahol garantált a jókedv és a pihenés gyermekeidnek és nektek is. 
Neked mi jut eszedbe, ha azt hallod, hogy játék? Gyerekek, szülők, közös program, nevetés, jókedv, társaság, vetélkedő, új ismeretek. A családi üdülések önmagukban hordozzák mindezen jó dolgokat, sőt ezen felül bevezetnek az utazás nyújtotta ismeretlenbe. Ha gyermekednek mindig tudsz valami újat mutatni, akkor szép lassan kialakul benne az igény, hogy egyre többet lásson és egyre több helyre utazzon. Ma már nagyon szerencsés helyzetben vagyunk mi, szülők, mert gyermekünk személyisége nem csak az iskolában vagy otthon, a családi fészekben fejlődik, hanem azokban a családbarát szállodákban is, ahol a gyermekek szórakoztatása és játékos tanítása van a középpontban. Az őszi szünet tehát ebben az évben is izgalmas lesz a családoknak. 
A nyáron volt alkalmam a családdal együtt a Bakony nyugalmas vidékén egy pár napot eltölteni. Igazi önmagunkra és egymásra figyelő nyaralás volt ez. Egy rövid családi nyaralás, ahol egy percig sem volt a „jaj, még ezt sem láttam”, „jaj, még itt sem voltunk” érzésem, hanem végre megélhettem azt, hogy bűntudat nélkül élvezzem a semmittevést. Örültem annak, hogy nem voltak zsúfoltak a napjaink, hogy nem kellett egyik látnivalótól a másikig rohanni. Végre nem frusztrált a bőség zavara. Még engem is meglepett, hogy milyen gyorsan át tudtam váltani piano üzemmódba, mert egyébként én olyan vagyok, hogy szeretek mindent belezsúfolni a nyaralásba, mindent megnézni és állandóan „menésben” lenni. Nem nagyon tudok csak úgy „ellenni”, kivéve, ha strandolunk. De ugye Döbrönte és a Bakony nem kimondottan a strandolásról szól. De akkor miről is szólt a 3 napos családi nyaralás a nyugalmat és közös élményeket adó családbarát-és gyerekbarát Hasik Hotelben?
 Ha Velencét emlegetjük, akkor a magyar tó mellett eszünkbe jut az olaszországi szépség is, a tenger illata, az olaszok mentalitása.Nehéz összehasonlítani a két helyet, de nézzünk meg most egy magyarországi 4 csillagos hotelt a velencei tónál és egy olaszországi 4 csillagos kempinget Velencéhez közel a tenger mellett. Mi szól az egyik ill. a másik mellett, mi az előnye és a hátránya egy hotelnek és egy kempingnek. Hol érezhetné jobban magát egy család? Az olasz vagy a magyar Velencénél? Megpróbálok ezekre a kérdésekre választ adni.
A nyári vízparti nyaralások és a megszokott családi wellness pihenés helyett látogassunk el egy tanyára, vagy jobban mondva 3 tanyára. Itt aztán garantált a csend, a nyugalom, a jó levegő és a házias ízek. Sokszor azt gondoljuk, hogy ezekre csak a felnőtteknek van szükségük. Pedig ez merő tévedés. A gyerekek a vakáció alatt annyi ingerrel, újdonsággal találkoznak, hogy a 2,5 hónapot teljes vibrálásban élik meg. Utazások, ismeretlen helyek és emberek, kalandos szórakoztató programok. Így telik el a nyár. És az esetek 90 százalékában átmenet nélkül lépnek át az új tanévbe. Amikor becsöngetnek az iskolába, elő kell venni a tarsolyból a nyugalmat és a csendet. Ebben segít viszont egy rövidebb, hétvégés családi utazás. Kiválasztottam nektek 3 tanyát, ami maximálisan családbarát és csodaszép!
Legyen szó nyári, őszi vagy téli, tavaszi családi pihenésről, a rossz idő mindig megkavarja egy kicsit az állóvizet. Amikor elkezd esni az eső, akkor úgy érezzük, hogy összedől a világ. Kapkodunk és megpróbálunk "újratervezni". Persze ez nem mindig megy könnyen, főleg, ha előtte nem néztünk utána a lehetőségeknek. A rossz időtől azonban nem kell megijedni. Nagyon sok érdekes és szórakoztató programot lehet szervezni ilyenkor is. Beleférhet például a programba egy kis mozizás, színházlátogatás, beltéri játszóház, élményfürdő és még a múzeumlátogatást is. Összeszedtem gyorsan én is pár javaslatot a hétvégére - mivel rossz időt mondanak -, hogy segítsenek nektek élmény telivé tenni a családi üdülést rossz idő esetén is. Csak felsorolom a javaslataimat, hogy ihletet kapjatok ti is és rossz időben is legyen jó a családi pihenés. Sőt különválogattam, hogy mit ajánlatok a babával, a gyerekkel és a kamasszal utazó családoknak a hétvégi családi pihenéshez, ha netalántán elromlana az idő. 
 Amikor a nyár kellős közepén vagyunk, és még nem voltunk sehol nyaralni, hirtelen pánikba esünk és gyorsan foglalni szeretnék valamilyen jó szállodába. Érezzük, hogy ki kell szakadni a mindennapos állandó rohanásból, a beosztott napok és hetek világából, no de hogyan? A mobiltelefon állandóan szól, csipog vagy rezeg, jelezve, hogy "kapás" van. Fárasztó mindig és mindenhol elérhetőnek lenni: a nap 24 órájában, az év 365 napján. A mobil és az internet nem ereszt bennünket, még szabadságra sem. Ha eleged van már az állandó készenlétből és az internet világából, ha valóban csak a gyerekeiddel, családoddal szeretnél foglalkozni és igazán kikapcsolódni akkor bemutatok most néhány mobilmentes szállást, ahol ezt megtehetitek!
Gyenesdiás igazi családbarát és mondhatjuk, hogy programbarát település is. Egész évben, de főleg nyáron megszámlálhatatlan mennyiségű szórakozási lehetőséggel várják a családosokat. Az augusztus is bővelkedik jó dolgokban, amire érdemes ellátogatnotok. Ne halogassátok a nyaralást, már lassan az utolsó lehetőséghez értek, hiszen 26 nap múlva már kezdődik az iskola. Gyenesdiás vár mindenkit. Íme a gyenesdiási augusztusi programok listája. 
A családi nyaralásokból (főleg, ha baba- vagy kisiskolás korú gyerekkel utazunk el) biztosan nem maradhat ki a programból egy állatkerti séta vagy egy állatsimogató felkeresése. Hiszen az állatok viselkedése, közelsége nemcsak, hogy jótékony hatással van a gyerekekre, hanem jókedvre is deríti őket. Kutatások során azt is megfigyelték, hogy ez a jótékony hatás a kamaszkorú gyerekekre is igaz. A dühös, mogorva, kedvetlen tinédzserek egy idő után az állatok környezetében megenyhülnek, nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak lesznek. Kedves anyuka és apuka, irány tehát a nyaralás helyszínéhez legközelebbi állatsimogatót felkeresni. 5 helyet ajánlok, ahol állatsimogató van. 
A családbarát szálloda a Kékestetőre néz, lélegzetelállító panorámával és színes programokkal kápráztatja el mindazokat, akik pihenni, szórakozni érkeznek ide. A körülötte lévő 3,2 hektáros területtel együtt sokféle kikapcsolódási lehetőséget kínál. A kicsiket játszótér várja, a nagyokat pedig kalandra és mozgásra csábítja az erdei sport-, és szabadidőpark, illetve egy húsz-állomásos erdei akadálypálya. Aki sportra, játékra adná a fejét, az válogathat a kilenc-lyukú minigolfpálya, a salakos teniszpálya, a füves labdapálya, a bowling, a biliárd, vagy a csocsóasztal közül. A szálloda wellness-részlegén található panoráma szaunát az ország 5 legszebbje között tartják számon. A családbarát szálloda, a Residence Ózon még ennél többet is kínál, nézd meg!
Napsütés, medencepart, koktélok, pihenés, kényelem… ez mind Téged vár Zalakaros legnagyobb családbarát wellness szállodájában. Ki ne szeretnétek végre kikapcsolódni, kimozdulni a hétköznapokból, elszabadulni a munkától, akár csak pár napra is? Ha még nem találtál helyszínt és izgalmas családi nyaralásra, közben egy kis nyugalomra és kényeztetésre vágysz édenkerti környezetben, akkor a Hotel Karos Spa kiváló választás lehet Neked és családodnak.Milyen kalandok várnak nyáron a családi üdülés alatt? 
A balatonfüredi Vitorlabontó Ünnepség régi hagyományokra tekint vissza. Az első 1935-re datálódik, azóta három háborús esztendőt leszámítva minden tavasszal megtartják a látványos eseményt. Míg a füredi vitorlabontó kezdetben csak a hajósoknak jelentette az idény kezdetét, mára az turizmus számára is fontos rendezvénnyé, a nyári turistaszezon megnyitójává is vált. Az eseményt idén május 16-án rendezik meg.A vitorlázás egy életforma. Sokan már kisgyerek korban elkezdik az alapokat megtanulni, rendszeresen járnak szárazföldi és vizi edzésekre. De mi van akkor, ha gyermeked a nyáron szeretne belekóstolni a vitorlázás szépségébe? 
A beszéd és a kommunikáció gyerek és szülő között talán az egyik legfontosabb út az érzelmi és értelmi fejlődéshez. Amikor beszélgetünk, akkor egymásra figyelünk, időt szánunk egymásra. Türelemmel hallgatjuk meg a másikat, hozzászólunk a témához, kérdezzük őt. Ő pedig válaszol. Ilyenkor sok szülő örömmel mondja, hogy Végre megnyílt!" Ha pedig már egyszer megnyílt, akkor ne hagyd újra bezárulni. A közös családi programok, a családi nyaralások a lehető legjobb alkalmak arra, hogy beszélgessetek egymással.„A jó család a társas lét és a bensőséges emberi kapcsolatok semmivel sem pótolható élményét adja a gyermekek számára. (Füle, 1984, 10. p.)". Sajnos a tapasztalatok azonban épp az ellenkezőjét mutatják. Keveset kérdezünk, kevésszer válaszolunk, kevés a társas kapcsolat. A nyári meleget idéző májusi hétvégén a Balaton partján elmélkedett szerkesztőnk és ezt tapasztalta...
Beköszöntött a tavasz, a zsongó természet várja a gyerekek nevetését és a szülők mosolygását. Ehhez nyújt segítséget a Hotel Karos Spa, Zalakaros legnagyobb családbarát wellness szállodája. A városban lehet kirándulni, túrázni, vagy éppen kerékpározni, melyhez a zalai táj kedves lankái tökéletes választásnak ígérkeznek. A hagyományokat megtartva színes, változatos, vidám húsvétolóval várnak benneteket, sőt kislányotok akár igazi királykisasszonynak is érezheti magát! A húsvéti hétvége akkor igazán emlékezetes, ha gyerek, szülő jól érzi magát, mint a zalakarosi családbarát szállodában.  
Valljátok be, gyerekkorotokban Ti is rajongtatok az állatkertek titokzatos világáért! Az üvöltő oroszlán hátborzongató hangja, az elefánt rendkívül jámbornak tűnő természete, a majmok huncutsága és élelem kéregetése, a zsiráfok egekbe törő magassága, és még hosszasan sorolhatnám, hogy mi minden ejtett ámulatba minket ifjú korunkban. Jó emlékek ezek, amit újra átélhetsz szülőként is.  De szerinted gyermekünk mire mondja majd azt, hogy "hűha"? Szerencsére már Magyarországon is sok állatkert van, és ami a legjobb, hogy különböznek is egymástól. Megnéztük, mit is kínálnak az állatkertek az apróságoknak, a botanikus csemetéknek, mi az, ami élményt jelent számukra. 
Ebben az esetben egyetlen dolog biztos, mégpedig az, hogy a családi üdülés mozgalmas lesz. Nincs idő órák hosszat a medence szélén a nyugágyon pihenni, vagy kiolvasni a már fél éve tartogatott 300 oldalas romantikus regényünket. Amit ebben a helyzetben biztosra vehetünk, hogy 5 percenként el kell majd menni valahova a gyerekkel, kérdezget, nyüzsög. No de hát gyerek! Szóval állandóan mozgásban tart bennünket, s ráadásul mi is folyamatosan azon agyalunk, hogy mivel kössük le energiáját.  Télen persze nem egyszerű a nagy mozgásigényt kordában tartani, ezért olyan családbarát szállást érdemes választani, ahol van egy "dühöngő" hely, vagy olyant, aminek a közelében több aktív programlehetőség is van. Legyél kreatív és utazz télen is bátran örökmozgó gyermekeddel! Van pár jó tippünk a téli családi pihenés megszervezéséhez.
Ígértem, hogy összefoglalom egyszer a négynapos családi üdülésünk élményeit. Pihenésre készültünk, közös családi programokra és élményekre. Az eleje döcögősre sikeredett... Három gyerekkel útnak indulni, úgy, hogy ez egyik még karonülő, a középső még gyerek, de egy örökmozgó egyéniség, és hát ott van még kamaszfiunk is. Mi szülők már csak a háttérben voltunk.  Az első két nap azzal ment el, hogy kapkodtunk a fejüket, mikor melyiknek van valami óhaja, sóhaja, nyűgje, baja. Két szót nem tudtunk váltani drága férjemmel, pedig jó lett volna. Azon voltunk, hogy minden percünket együtt töltsük a gyerekekkel, közös séták, fürdőzés, X-bokszozás, este közös vacsora az étteremben, majd beszélgetés a hallban.  Sok mindent terveztük, de kevés működött. Aztán közben rájöttem a stresszmentes családi üdülés titkára, s biztos, hogy a következő közös családi pihenésünk alkalmával már ezt a taktikát fogom alkalmazni.
Akármilyen korú is gyermekünk, fontos, hogy bevonjuk őt az utazásra való készülődésbe, csomagolásba. Természetesen nekünk kell iránymutatást adni arra vonatkozóan, hogy mit vigyünk magunkkal, de a végső szót neki kell kimondania.
------------Hát mi mást is csinálna, mint egész nap beszélget, rajzolgat, építget, olvasgat, zenét hallgat, papírt hajtogat, sétálgat a parkban. Igen, valóban így telnek az igazgató bácsi mindennapjai. Ugye milyen jó dolga van? De hogy valóban megismerjétek, készítettem vele egy interjút. Az interjúban azonban nem arra voltam kiváncsi, hogy miért csinálja, hiszen arra mindegyikünk tudja a választ: a családokért és a gyerekekért, hanem arra, hogy ...
----------------------Ezek a szavak nem csupán közhelyek, hanem a Kolping Hotel eddigi 20 évét jellemző tulajdonságok. A Kolping értékteremtés az összefogással kezdődött, megszületett a szálloda, a családok pihenésének találkozóhelye. A gyerekek benépesítették a szállodát, a szülők pihenhettek és semmi más dolguk nem volt, mint csemetéik szemében felfedezni az öröm és boldogság csillogó fényét. A Kolping Hotel azonban azokra a gyerekekre is figyel, akiknek nem adataik meg ez az öröm. Hogyan és milyen formában? Nem titok, nézd meg!
Összesen: 1-34 / 34
Pin It

Családbarát szállás

Gyerekbarát szállás
Családbarát szállás
Gyerekbarát szállodák

Itt minden a gyerekekért van.