balatoni programok, programok a Balatonnál

facebook-családi üdülés.hu családi üdülés.hu utazási portál hírlevele

Balatoni programok

Összesen: 1-4 / 4
Ha 10 embert megkérdezünk, hogy melyik régióba utazna a nyáron, akkor 10-ből 8-an biztosan említenék a Balatont. Mert a Balaton sokszínű, érdekes, élményekkel teli és teljes kikapcsolódást nyújt az egész család számára. Íme a Top 10 régió, település, amire az utazók többsége voksolt. 
Egy szezonnyitó Balatoni rendezvény, ami körülöleli a Balatont. A programban 15 település vesz részt, különböző programokkal színesítve június 18-át. A dátum nem adhoc jelleggel került kiválasztásra, hanem a szabályzat értelmében a Balaton Napot akkor tartják meg, amikor a tó vize eléri a 20 fokot. Ez az idei évben a héten megvalósult, így szombaton szabad a szórakozás. A Balaton Napja mindenhol 14:00 órakor kezdődik tóba-futással. Nézd meg milyen helyszíneken milyen programok várnak. 
Idén korán érkezik a Húsvét. Március utolsó hétvégéjén a Balaton mellett is számos programmal kedveskednek a gyermekeknek és nektek szülőknek. Jó lesz kimozdulni a tavaszi szünettel egybekötött ünnepi hétvégén, hogy szórakozzatok, pihenjetek, kalandokban legyen részetek. A balatoni fesztiválok közül adok ízelítőt, hogy időben tudjatok választani. A Húsvéti családjárás és evés-ivás helyett legyen az idei Húsvét egy kicsit izgalmasabb és mozgalmasabb. 
A Szépkilátó és a Római-forrás Balatongyörök határában, csodás balatoni kilátással büszkélkedik. Egykor Kápolna-dombnak hívták, mert aljában a domonkos rendiek kolostora állt.
Összesen: 1-4 / 4
Pin It

Családbarát szállás

Gyerekbarát szállás
Családbarát szállás
Gyerekbarát szállodák

Itt minden a gyerekekért van.