balatoni nyaralás, balatoni nyár, balatoni vakáció, balatoni üdülés

facebook-családi üdülés.hu családi üdülés.hu utazási portál hírlevele

Balatoni nyaralás

Összesen: 1-4 / 4
Ha 10 embert megkérdezünk, hogy melyik régióba utazna a nyáron, akkor 10-ből 8-an biztosan említenék a Balatont. Mert a Balaton sokszínű, érdekes, élményekkel teli és teljes kikapcsolódást nyújt az egész család számára. Íme a Top 10 régió, település, amire az utazók többsége voksolt. 
A nyári hőséget pár napig bírjuk a lakásban, aztán egyszer csak elegünk lesz és semmi másra nem vágyunk, mint csobbani a vízben. A legjobb megoldás ilyenkor a balatoni strandolás. Családdal persze ez nem éppen egy pénztárcabarát szórakozási forma, de ha egy kicsit okosan szervezel, akkor mindjárt megspórolhatsz pár ezer forintot úgy, hogy még a kényelmi szolgáltatásokról sem kell lemondanotok. Balatoni strandoláshoz válaszd az ingyenesen látogatható Balatoni szabadstrandokat.
Tihany csodája a természeti környezete, a műemlékei, a hagyományai, a különleges jelenségei és a gyerekbarát múzeumai. Egy nap teljes értékű kikapcsolódás egy olyan helyen, ahol a történelmünk kezdődött, a jelenünkben értékként kerültek megőrzésre a múlt részletei. Erről írt verset Garay János is. Olvassátok el a szép verset és szánjatok egy kis időt a közeljövőben ti is Tihany meglátogatására. Nem fogtok csalódni. 
A Szépkilátó és a Római-forrás Balatongyörök határában, csodás balatoni kilátással büszkélkedik. Egykor Kápolna-dombnak hívták, mert aljában a domonkos rendiek kolostora állt.
Összesen: 1-4 / 4
Pin It

Családbarát szállás

Gyerekbarát szállás
Családbarát szállás
Gyerekbarát szállodák

Itt minden a gyerekekért van.