Az Év szállodája 2016 díj nyertese a Kolping Hotel

facebook-családi üdülés.hu családi üdülés.hu utazási portál hírlevele

Az Év szállodája 2016 díj nyertese a Kolping Hotel

2017. febr. 28.

Nem csupán egy újabb díjat tehet a polcra az alsópáhoki Kolping Hotel, hanem a szakma legnagyobb elismerését vehette át a szállodások különleges ünnepén 2017. február 24-én. A szakma Oscar díjának nevezett verseny több fordulóból állt és több szempont alapján kerültek kiválasztásra a győztesek. A cikk végén nézd meg a bababarát, gyerekbarát és családbarát Kolping Hotel videóját is!

Kolping Hotel az Év szállodája

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége ismét meghirdette pályázatát az Év Szállodája díj elnyerésére. Az eredményhirdetésre 2017. február 24-én került sor a Corinthia Hotel Budapest szálloda báltermében, díjátadó gála keretében. Az est házigazdái: Náray Erika művésznő és Könnyid László, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége alelnöke, a szakmai zsűri vezetője. Az elismerést egy minden részletre kiterjedő megmérettetést követően nyerte el a szálloda. A szakmai zsűri alapos vizsgálatnak vetette alá.

  • Megvizsgáltak minden számot, adatot, értéket, értékelték a szakmai hátteret.
  • Vendégként meglátogatták a szállodát inkognitóban, és figyeltek, jegyzeteltek.
  • Értékelték a személyzet képzettségét, kedvességét.
  • Megnézték, hogy az interneten milyen a híre a szállodának: facebook, tripadvisor, booking.com – valós vendégek, valódi véleményei alapján leszűrték a tapasztalatokat.
  • Megvizsgálták, hogy a szálloda milyen jótékony célokat támogat, milyen szerepet játszik a társadalmi felelősségvállalásban.
  • Mindezt összesítették, és ebből született meg a végeredmény.

Könnyid László nyitóbeszédében elmondta, hogy ez a verseny a minőségről és a csapatmunkáról szól. Az alelnök a szakma Oscar-díjának nevezte a versenyt, és kiemelte, hogy a kiírásra színes, lényegre törő pályázatok érkeztek, amelyekből átjött a büszkeség, a szálloda és a saját brand ismerete, szeretete.

És akik most igazán büszkék lehetnek a teljesítményükre:

> Az Év szállodája: 3 csillagos kategóriában – The Three Corners Hotel Art

> Az Év szállodája: 4 csillagos kategóriában, vidéken: Kolping Hotel Spa and Family Resort Alsópáhok

> Az Év szállodája: 4 csillagos kategóriában, Budapesten: Buda Castle Fashion Hotel

> Az Év szállodája: 5 csillagos kategóriában: Spirit Hotel Sárvár

A Corinthia Budapest szállodában megtartott díjátadón különdíjakat is átadtak: a legdinamikusabb szállodai teljesítmény-növekedésért a gödöllői Erzsébet Királyné Szálloda, az innovációért a vonyarcvashegyi Zenit Hotel Balaton, a legjobb személyzeti politikáért a Radisson Blu Béke Hotel Budapest vehette át az elismerést, a Főnix díjat az ibis Styles Budapest City kapta, Az év tematikus szállodája pedig a Buddha Bar Hotel Budapest Klotild Palace lett. 

A Kolping Hotel vezetősége ezúton köszöni a támogató tulajdonosi hátteret, és gratulál a szálloda valamennyi munkatársának az elért eredményhez. A pályázat beadása csak az utolsó lépcsőfok volt. Ahhoz, hogy jó anyag születhessen, jó alapanyagra, dolgos hétköznapokra és szorgos kezekre volt szükség az év 365 napján. 

Különösen nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy először indultunk a pályázaton, és az élen végezhettünk. A szálloda 20 éves jubileumi évének méltó zárása, hogy a 2016-os évben végzett munkánkkal a szakma elismerését is kivívtuk. A cím egyben kihívás is, hogy figyelmünk egy pillanatra se lankadjon, és hasonló lendülettel folytassuk!

Nézd meg a videót itt: https://www.youtube.com/watch?v=7y-GCATaGVY

Forrás: Kolping Hotel Spa&Family Hotel

Ha tetszett a cikk, és szeretnéd, hogy a következő családi üdülés megszervezése neked se okozzon gondot, akkor kérd a " Vidám Családi Üdülés " c. ingyenes e-book-ot! Tele tippel és ötlettel, hogy élményekkel teli és problémáktól mentes legyen a családi üdülés az idei évben (is) :-)


További gyerekbarát szállások

Pin It

20+1 Érdekesség a Balatonról

20+1 Érdekesség a Balatonról
Csatlakozz Te is!

Töltsd le most és legyél a Balatoni Élményklub tagja!