családi üdülés, bababarát hotelek

facebook-családi üdülés.hu családi üdülés.hu utazási portál hírlevele

Blog/Hírek

Összesen: 1-50 / 394
  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8
Erdők hete lesz október 2-9. között a gyenesdiási Természet Háza Látogatóközpontban. Fedezd fel a természet kincseit és a Festetics Imre Állatpark lakóit Erdőbenővel
Ugyan még csak most kezdődött el az óvoda, iskola de már biztos azon jár a kis buksitok, hogy mikor is lesz már az őszi szünet, hogy végre megint egy jót lehessen játszani, szórakozni? 
A gyermekek jólétének javítása céljából olyan költségvetést valósít meg az önkormányzat, amely magába foglalja a kötelező feladatok ellátásán túl a családok élethelyzetének javítását, a gyermekekkel foglalkozó intézmények kiegészítő szolgáltatásait, közétkeztetés szélesítését, gyermekek jutalmazását, ösztöndíj programok megvalósítását, egészségmegőrzést és egészségfejlesztést, prevenciós és szabadidős programokat.
Túrázni készülsz gyermekeddel? Az első és legfontosabb szempont, hogy készíts egy túratervet, egy vázlatot arról, hogy hova, hogyan, kivel megy és mit szeretnétek megnézni. Ha kitaláltad az úticélt és tudod, hogy kivel indulsz el a kirándulásra, túrára, akkor már könnyebben tervezheted meg a túra részleteit. 
Balatonfenyves az idei évben kettős születésnapot ünnepel: 120 éves a település és 60 éves a kisvasút. A helyiek és a turisták kedvelt mini-vonatának születésnapi party-ja szept. 3-án lesz. Vegyél részt te is a nosztalgiavonatozáson! 
Hetedik alkalommal szervezik meg Székesfehérváron a Börgöndi Mulatságokat a Szent Antal kápolna melletti parkban, az Országzászló tövében 2016. szept. 3-án. A nyárbúcsúztató rendezvényen gyerekprogramok, harcművészek és táncosok, koncertek és főzőverseny várják a látogatókat.
Kisbabával elindulni vízpart mellé nyaralni, nagyon jó dolog. De valóban hogyan lehet felhőtlen a lubickolás egy kisbabával? Mielőtt végleg lemondanál a jóról, inkább gondold át, hogy mire kell odafigyelni és már lehet is csomagolni. 
Nyár, napsütés és óvatosság...Kisgyermekkel és gyermekkel utazni elővigyázatosságot kíván meg a családoktól. Figyeljünk oda a fürdőzésre, a napozásra, a könnyű és energiadús táplálkozásra, a betegségmegelőzésre és a biztonságra. Csokorba szedtünk egy-két gondolatot, íme hát...
Egyik kedves olvasónk kérésére összegyűjtöttem 3 panziót a Tisza-tónál, ahol kisbabával is kellemes pihenés vár rájuk. A 3 bababarát panzió kiválasztásánál a legfontosabb szempont a nyugalom, az árnyas udvar, a kedves vendéglátók személye volt. Nézzétek meg az ajánlott 3 panziót a Tisza-tónál.
A nyári hőséget pár napig bírjuk a lakásban, aztán egyszer csak elegünk lesz és semmi másra nem vágyunk, mint csobbani a vízben. A legjobb megoldás ilyenkor a balatoni strandolás. Családdal persze ez nem éppen egy pénztárcabarát szórakozási forma, de ha egy kicsit okosan szervezel, akkor mindjárt megspórolhatsz pár ezer forintot úgy, hogy még a kényelmi szolgáltatásokról sem kell lemondanotok. Balatoni strandoláshoz válaszd az ingyenesen látogatható Balatoni szabadstrandokat.
A kastélyok világa egyszerűen megunhatatlan, főleg, ha mindig van valami újítás. Így van ez a keszthelyi Festetics Kastélyban is. Az idei nyártól megnézhetitek a térbeli olvasókönyvet, a Pálmaházat, a felújított kastélyparkot és az interaktív kiállítást. És még tartogat érdekességeket a keszthelyi Helikon Kastély. 
Egy szezonnyitó Balatoni rendezvény, ami körülöleli a Balatont. A programban 15 település vesz részt, különböző programokkal színesítve június 18-át. A dátum nem adhoc jelleggel került kiválasztásra, hanem a szabályzat értelmében a Balaton Napot akkor tartják meg, amikor a tó vize eléri a 20 fokot. Ez az idei évben a héten megvalósult, így szombaton szabad a szórakozás. A Balaton Napja mindenhol 14:00 órakor kezdődik tóba-futással. Nézd meg milyen helyszíneken milyen programok várnak. 
Attrakció! Nyáron a "száguldó cirkusz", a Hungaroring elképesztő világa leköltözik a gyerekekhez a Hotel Karos spa-ba. Minden lesz itt, ami a kamaszokat is lázba hozza. Őrületes versenyek a szimulátorokon és fergetes party a táncparketten. A lényeg, hogy itt aztán kiadhatja magából minden gyerek az egész éves feszültséget! Hajrá! MIndent bele! Nézd meg, milyen lehetőségek várnak a zalakarosi Hotel Karos Spa-ban a nyári szünetben.
Az ország egyik legértékesebb öntöttvas gyűjteményét 2016. őszétől a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum fogja átvenni. A közel 500 darabból álló gyűjtemény Európában is egyedülálló, ezért a kormány úgy döntött, hogy olyan helyen fogja őket kiállítani, ahol nagyobb nyilvánosságot kapnak. Az 500 darabból 136 db öntöttvas kályha, szinte minden típusú kályha megtalálható közötte. A gyűjteményről az Antik Kályha Gyűjtemény - Gyenesdiás c. cikkben olvashatsz bővebben. Forrás: MTI
Tihany és a madarak? Hosszú évek után most már a madárkutatók legnagyobb örömére is bebizonyosodott, hogy a tihanyi Külső-tó vizén megjelent egy új madárfaj, az üstökös réce. Aki arrafelé sétál, szerencsés esetben két szemével is láthatja majd őket a part mentén. Te ismered az üstökös récét? 
A gyereknapot nem kell ünnepelni. Nem kell ajándékként becsomagolni, hanem közösen meg kell élni. A gyereknapnál sokan elfeljtik, hogy a legnagyobb figyelmességet akkor adjuk, ha együtt vagyunk a gyermekünkkel. Ne kívülállóként állj mellette, hanem vele együtt éld át az élményeket. Olyan helyet válassz hétvégi programként, ahol ezt meg tudod valósítani. Ezt 3 gyereknapi programot ajánlom vidéken.
Egy hét családi nyaralás. Teljes anyagi csőd? Nem kell mindjárt erre gondolni. VAn olyan megoldás, amivel több 10 000 Ft-ot megspórolhatsz a szállás, utazás és belépőjegyek árából. Nyáron persze a legkedveltebb úticél a Balaton, ezért most a Balaton egyik fővárosát, Keszthelyt vettem górcső alá és végeztem egy számítást, hogy mennyit és hogyan is lehetne spórolni a költségeken. Kijött egy 29 500 Ft-os megtakarítás. Ezért már érdemes továbbgondolni a lehetőségeket, nem? Nézd meg, mivel és hogyan lehet ennyi spórolni a balatoni nyaraláson.
Amikor tavasz van, akkor mindenki megindul a zöldbe, vagyis kirándul, sétál, csak hogy minél többet legyen a szabad levegőn. Erdőbenő is ezt teszi Gyenesdiáson, akiről már többször is hallottál tőlem. Mit is csinál ilyenkor Erdőbenő? Jár-kel az erdőben, virágot szed és ...
Amióta Judy kislánya Maja megszületett, minden nap arról szól a Groovhouse énekesnőjének életében, hogy őt boldoggá tegye. Judy igyekszik az idejét úgy beosztani, hogy minél több időt tölthessen Majszival, ahogy ő becézi. Ezért elutazott a család a fővárosi nyüzsgésből, hogy együtt, tartalmas kikapcsolódásban lehessen részük egy igazi gyerekbarát szállodában. 
A Balaton mit sem ér a benne úszó halak és a hullámokban ringatózó hajók és vitorlások nélkül. A Hableány nevő történelmi emlékhajót 2007-ben építették újjá, mely a Gróf Széchenyi Ödön által 1867-ben vízre bocsájtott és nemzetközi hírnévre is szert tett gőzyacht korhű mása. Te ismered a Hableány történetet és hogy, hogyan is került ki a gőzyacht a Világkiállításra?   
Idén korán érkezik a Húsvét. Március utolsó hétvégéjén a Balaton mellett is számos programmal kedveskednek a gyermekeknek és nektek szülőknek. Jó lesz kimozdulni a tavaszi szünettel egybekötött ünnepi hétvégén, hogy szórakozzatok, pihenjetek, kalandokban legyen részetek. A balatoni fesztiválok közül adok ízelítőt, hogy időben tudjatok választani. A Húsvéti családjárás és evés-ivás helyett legyen az idei Húsvét egy kicsit izgalmasabb és mozgalmasabb. 
A gyerekek is bátran szaunázhatnak – mondja a szauna mester. Sok szülő tágra nyílt szemekkel és kétkedve fogadja ezt a kijelentést, hiszen a szaunázást eddig mindig csak a felnőtteknek ajánlották a hagyományos wellness pihenés elengedhetetlen elemeként. Most pedig jön az új trend és vele együtt a szaunamester, aki azt mondja, hogy igenis jótékony hatással bír a wellness pihenés alatt szaunázás a gyerekekre. 
Kár lenne kihagyni azt a lehetőséget, hogy a család március 15-én együtt menjen múzeumba, főleg ingyen. Mert nem tudom, hogy hallottál-e már róla, de az állami ünnepeken a 18 év alatti gyerekeknek és 2 szülőnek ingyenes a belépés a múzeumokba. Összeállítottam egy ízelítőt nektek, amiben vannak kimondottan fiúkat megszólító múzeumok, kimondottan lányoknak ajánlott múzeum, aztán az apukákra és az anyukákra is gondoltam. Válogassatok kedvetekre és ne feledjétek, hogy március 15-én ingyenesen látogathatóak a múzeumok többsége. 
Tihany csodája a természeti környezete, a műemlékei, a hagyományai, a különleges jelenségei és a gyerekbarát múzeumai. Egy nap teljes értékű kikapcsolódás egy olyan helyen, ahol a történelmünk kezdődött, a jelenünkben értékként kerültek megőrzésre a múlt részletei. Erről írt verset Garay János is. Olvassátok el a szép verset és szánjatok egy kis időt a közeljövőben ti is Tihany meglátogatására. Nem fogtok csalódni. 
Továbbra is minőségi díjas a hévízi NaturMed Hotel Carbona, a szakmai zsűri ugyanis a következő három évre is megítélte a szállodának az egyik legrangosabb hazai turisztikai elismerést. A minőségi szolgáltatásokért járó Magyar Turizmus Minőségi Díjat 2008-tól kezdve folyamatosan megkapta Hévíz jelentős hagyományokkal rendelkező wellness szállodája, a NaturMed Hotel Carbona.
Már megint a foci! No de ez teljesen más, mint a hagyományos futball. Ez egy igazán mókás szórakozás a gyerekeknek és a szülőknek is (főleg, ha benne vannak a buliban!) Itt nem baj, ha a másikat fellököd, sőt! az a jó! A cél itt is a labda megszerzése és a góllövés. Balesettől nem kell tartani, mert....A többit olvasd el itt és ha megnéznéd, milyen is a buborékfoci feelingje, akkor egy videót is találsz a cikk további részében.
Ha szeretünk valamit, akkor azt nehezen engedjük el. Főleg, ha az a valami a szépről, az élményről, a különlegesről szól. Ilyen volt a Sziget Eye is budapest központjában. Az óriáskeréktől március 1-től búcsút kell vennünk. Ezért ha teheted, a hétvégét még használd ki és ülj fel a kerékre, hogy a csodás budapest panorámát te is lásd. No persze minden elmúlás hoz valami újat is magával, mint ahogy a tavasz is. Sok színes, vidám és felejthetetlen alkalmat arra, hogy együtt legyen a család.  
Furcsa egyvelege ez annak a sokféle szórakozási és kikapcsolódási lehetőségnek, amit a kedvelt fürdőhely, Zalakaros és benne a Hotel Karos Spa tavasszal nyújtani fog nektek. A zalai táj szépsége, a zöld lankák, a friss levegő tökéletes választás lesz, ha pihenésre vágytok. A gyerekbarát zalakarosi szálloda pedig olyan sokféle programmal készül, hogy nehéz lesz kiválasztani, melyik hétvégét töltsétek ott. Nyuszi-party? Buborékfoci? Nippon zengo? Bűvészshow? Bojtorján együttes? Pál Dénes? No melyik tetszik legjobban? 
Ma nagyon esett az eső. Mintha dézsából öntötték volna. Ez pedig kettős érzést keltett bennem. Egyik érzés az volt, hogy "nem szeretem az esőt", a másik érzés pedig két évvel ezelőtti olaszországi nyaralásunkra repített vissza. Arra a nyárra, amikor nem volt egy hét sem, amit ne szakított volna meg a hideg és az eső. Mi ezen a nyáron voltunk először kislányunkkal Olaszországban nyaralni. Nagyon terveztük, mert sok mindent szerettünk volna megnézni és átélni. Főleg a tenger, a tengerparti strandolás élménye, a finom capuccino, a mennyei pizza és a természetesen az ország nevezetes látnivalói miatt utaztunk oda. De a terveinket áthúzta az eső. Haragudtam az esőre. De érdekes módon ma egyáltalán nem haragudtam rá, mert felerősítette bennem az érzést, hogy családommal együtt vissza szeretnék menni nyaralni Olaszországba. És már tudom is, hogy hova...
A Balaton újdonságokkal készül az idei nyárra. A szokásos és ismert szórakozásokon kívül az egyedi és különleges programokkal csábítanak majd benneteket. Ne legyen sablonos a nyári vakáció, próbálj ki új lehetőséget. A gyerekek számára a vitorlázás sokszor csak egy álom, pedig nem kell róla lemondani. Persze azt mondják, hogy ez nem a szegények sportja, de ma már vannak kivételek, amikor megfizethető áron vehet részt például gyermeked egy nyári vitorlástáborban, vagy éppen a család vesz részt egy délutáni yachtos utazáson. Hol és milyen vitorláskikötőkkel bővül a Balaton a nyárra?
Kicsi vagy nagy szálloda? Ha ezt a kérdést tesszük fel az anyukáknak, akkor többségük a nagyobb szállodákat választják, mert ott a szálláson és étkezésen kívül számtalan kikapcsolódási lehetőség, gyerekbarát szolgáltatás és wellness kényeztető kezelés is van. Több anyukát kérdeztem meg, hogy ők miért is szeretik jobban a nagyobb szállodákat (50 szobánál nagyobb). Megkaptam a válaszokat és összefoglalom, hogy miért is szeretik az anyukák a nagyobb családbarát szállodákat.
Az idei évben a tél nem éppen a legzimankósabb és zordabb formáját mutatja be, aminek sokan örülnek is. Nem kell fázni, könnyebben kimozdulunk ilyenkor a szabadba. Az aktív téli pihenésnek is sok formája van, éppen ezért én most ebben a bejegyzésben nem síelést, szánkózást, korizást ajánlok, hanem egészen mást. Ezeket akkor is érdemes beiktatni a programtervbe, ha csak egy téli wellneszezésre készültél, mert olyan útvonalak, amit a gyerekek is teljesíteni tudnak és szeretni is fogják.  Íme 3 különleges túraprogram >>>
Nagyon sokan felteszik maguknak ezt a kérdést, amire én azt válaszolnám: Miért ne? Most őszintén. Mi baja lehet az apróságnak? Te vele utazol, ott vagy vele a nap 24 órájában. Apa vele utazik, ott van vele a nap 24 órájában. Jó esetben még a nagyi is veletek utazik, aki készen áll a nap 24 órájában a csöppségre vigyázni. No ha ez adott, akkor mitől félsz? Talán benned is pont ezek a kérdések fogalmazódtak meg, mikor a babás nyaralást kezdtétek el pároddal megszervezni? 
A mai nap különleges számomra, hiszen édesanyám ünnepli a születésnapját. Egy születésnapot sokféleképpen meg lehet ünnepelni. Telefonos köszöntéssel, facebook üzenetben, sms-ben, e-mailben küldött képeslappal és természetesen személyesen is lehet ünnepelni. Az ünnepléshez pedig mire van szükség? Tortára és ajándékra. Kézzel készítettre, vásároltra vagy a legértékesebbre, az ÉLMÉNYRE! mert hiszem, hogy egy születésnap ettól lesz emlékezetes. Mindegy, hogy anya adja a lányának, vagy a lány az anyának, a közös anya-lánya programokat semmi sem tudja überelni. Nézd meg, hol tudnál ilyen közös anya-lánya programot megvalósítani. 
Gyenesdiást nagyon sokan ismerik. Egy olyan üdülőfalu, ahol télen-nyáron élet van. Persze a nyári élet semmihez sem hasonlítható, hiszen annyi érdekesség vár Benneteket, hogy nehéz is egyszerre felsorolni. Ezért most gyorsan inkább a gyenesdiási programajánlót osztom meg veletek, hogy már most be tudjátok tervezni a családi üdülések időpontjait. Neked melyik gyenesdiási fesztivál nyerte el a tetszésedet?
Születésnap a Kolpingban. A jubileumi programsorozat 2016. januárban megkezdődött. Az első jubileumi meglepetés, hogy hamarosan megjelenik a szálloda első saját mesekönyve. Elárulom, hogy én már olvastam. Úgy olvastam el, hogy a kezembe vettem és nem tudtam letenni. Eddig is szerettem Bobót, de most aztán! Nem szégyellem bevallani, hogy néha a könnyem is kicsordult. A mesekönyv nem lesz kapható a boltokban, így érdemes ide tervezni az évben legalább egyszer a családi pihenést. Ünnepeld a családdal együtt a Kolping születésnapot!
Erdőbenő télen is szívesen jár az erdőben, sétál a ropogós hóban, szereti, hogy messze ellát a fák között. Nem fél, hogy eltéved, hiszen ő nagyon jól ismeri a járást. Az erdő és a mező az ő otthona, ahol rajta kívül még sokan laknak. Madarak is. Nem csak együtt élnek, hanem gondoskodik is az ott élőkről. Például eteti a madarakat. Tudja, hogy mi jó nekik. Te tudod? Erdőbenő elmondja most neked, mit is kell tudnod a téli madáretetésről. Figyelj csak!
Nem szabad labdázni? Sajnos nem. Akik olvassák írásaimat vagy ismernek, azok tudják, hogy egy dolog van, amit nem tudok elfogadni gyerekbarát témakörben. Az, hogy ha a gyerekek lételeme, vagyis a játék tiltva van. Mert gondoljunk csak bele! Gyerekkorunkban mi volt legkedvesebb dolog a nyaralásban?  Az, hogy anyu, apu, gyerekek együtt voltunk, együtt szórakoztunk, labdáztunk, játszottunk. Vízben és szárazföldön. Hát most is erre vágyik a gyerek! Gyerekbarát szállodák, kérlek engedjétek a gyerekbarát élményszerzést az élményfürdőkben!
A reklámokban, újságokban, rádióban sok hirdetést hallunk a magyarországi síterepekről, de ha jól belegondolok, ezek mindig ugyanazokról a helyszínekről szólnak. Én is írtam már róluk, mint például Eplény, Mátraszentistván), de most úgy érzem, hogy azokról is kell írnom, akik kicsit kisebbek, és nincs lehetőségük nagy hírverésre, pedig a szolgáltatásaik nekik is nagyon jók. 3 síterepet választottam ki: Bánkút, Visegrád, Zemplén Kalandpark, hogy röviden leírjam, miért is ajánlom nektek azon kívül, hogy síelni, szánkózni lehet a pályákon. Íme a 3 elfelejtett sípálya
Aki nem ismeri elég jól a Balatont, annak lehet, hogy ezek a fogalmak egy kicsit idegenül hangzanak. Pedig ezek semmi rosszat nem jelentenek, sőt! Ezek a helyek egy igazán izgalmas családi hétvége programjában illeszthetőek be évszaktól függetlenül. Mert gondolom nem árulok el azzal nagy titkot, hogy a Balatonnak ezernyi arca, milliónyi szépsége és tengernyi látnivalója van. Most ezekből a balatoni szépségekból és látnivalókból mutatok be nektek hármat.
Én már nagyon várom a havat, de csak nem akar megérkezni. Vagy ha meg jön, akkor gyorsan el is megy. Ez így nem jó. Egy-egy napos síelést, szánkózást beiktatunk a hétvégékre, de az utazással és előkészületekkel sokkal több idő megy el, mint, amit a pályán töltünk. Gondolom ezzel a problémával nem vagyok egyedül. Talán jobb lenne egyben 4 napot eltölteni egy síparadicsomban, így kevesebbet kellene utazni és többet lehetne szánkózni, síelni. Ausztriára gondoltam, ahol az OTP Birkenhof szálloda ideális szállás lenne a családnak. 
Domboldalban patak partján, erdőszélén falu végén, síkvidéki tanyavilágban és falusi környezetben élmény a pihenés. Ilyen környezetben nem is kérdés, hogy mit csinál a gyerek majd a nyaralás alatt, hogy nem fog-e unatkozni. Biztosan állítom, hogy nem. Sőt azt is biztos, hogy idén már több, mint 1200 védjeggyel elátott minőségi szálláshely közül választhatsz. Biztosan állítom, hogy nem. Sőt azt is biztos, hogy idén már több, mint 1200 védjeggyel elátott minőségi szálláshely közül választhatsz. Ha tehát számodra fontos a minőség, akkor keresd a "napraforgós házakat"!
Amikor valami megszűnik, űr keletkezik utána. Sajnáljuk, hogy nem láttuk, nem használtuk, nem vettük igénybe. Így lesz ez a Sziget Eye óriáskerékkel is. Márciustól ugyanis megszűnik a Sziget Eye óriáskerék. Ez az apropója annak, hogy most ezt a kis cikket gyorsan megírtam. A Sziget Eye óriáskerék a tavalyi évben nagy siker volt a turisták körében, hiszen 65 m magasból lehet megcsodálni a város szépségeit. De 2016-ban már csak februárig működik. Vegyél tőle búcsút te is és tölts egy színes hétvégét családoddal együtt Budapesten. Sőt a programtervet úgy állítottam össze, hogy tele van kedvezményes ajánlatta. Ehhez semmi másra nem lesz szükséged, mint..
Kisgyerekkel, kisbabával útra kelni. Jó vagy nem jó? Ez állandó és örök téma. Való igaz, hogy amikor gyerekkel indul el nyaralni a család, akkor szinte minden a fejére áll. Káosz lesz a lakásban, az autóban és a legfőképpen a fejekben. Egy héttel az indulás előtt úgy érzed magad, mintha egy áradó folyót kellene visszaszorítani a medrébe. Szinte lehetetlen megoldani. Az igazság az, hogy a családi utazásoknak egy fő faktora van, ami meghatározza a történéseket, az pedig nem más, mint maga a gyerek. 
Gyermek nélküli romantikus utazást tervez egyik ismerősöm februárban. Miért? Mert Valentin nap lesz. Már nagyon várja a hétvégét, de azt is tudja, hogy a szervezésen túl egy kis füllentést is be kell vetnie a családon belüli kommunikációba, hogy megússza a sértődést. Mert ugye most azt tervezi, hogy a gyerekek nem mennek velünk. Ezt a hétvégét külön töltik. Pedig a Valentin hétvége kettesben, lelkiismeret furdalás nélkül, nem is olyan könnyű döntés.
2016-ban 5000 Ft-tal nő a kétgyerekes családok adókedvezménye. Hurrá! Végre azok is részesülnek valami kis apróságban, akik nem nagycsaládosnak számítanak. Elgondolkodtál már azon, hogy mire is költenéd ezt a plusz 5000 Ft-ot? Költsd családi üdülésre! Összeszedtem pár lehetőséget, nézd meg, hova is tudnál elutazni családoddal az évi 60 000 Ft családi adókedvezményből!
Január 17-én, vasárnap immáron ötödik alkalommal rendezik meg az eplényi Nordica Síarénában a Snow Day-t, ahol lesz többek között jégpingvin faragó verseny, hószobrászat, jégfaragó show, sífutás, ratrakos- és freestyle bemutató, valamint egy sí szimulátort is ki lehet majd próbálni. A Snow Day célja, hogy minél többen megismerkedjenek a síelés, szánkózás, snowboardozás rejtelmeivel.
Idén a nagyközönség aktív bevonásával új, szerethető logót kapott a Torkos Csütörtök. Az MT Zrt. logó-tervező pályázatán 2015. december 15-ig várta a lelkes jelentkezők alkotásait, melyek közül szakmai zsűrizés után 4 pályaműből választhatta ki a nagyközönség online szavazás során a nyertes alkotást. A szavazatok alapján a Torkos Csütörtök logója, és egyben kabalafigurája a Hetyke Paprikabajuszos Szakács lett, vele lehet majd az elkövetkező egy hónapban többször is találkozni.
Amikor a család a téli pihenését tölti vagy éppen nyaralni megy, mindig jó, ha van egy olyan szórakoztató játszóház, ahol egy délutánt vidáman el lehet tölteni. Télen a hideg elől jó bevonulni ezekre a helyekre, nyáron pedig az eső elől. A játszóházak azonban néha sablonosak, van bennük trambulin, mini labirintus, labdák.. és talán ennyi. Viszont vannak olyan játszóházak, amelyek még a felnőtteket is elkápráztatják, nemhogy a gyerekeket. Nézd meg ezt a három különleges budapesti játszóházat és teszteld le ti is őket gyerekedddel együtt!
Az utazást a cukorbeteg gyerek napirendje nem mindig könnyíti meg. Igaz, ő már tudja, hogyan is kell hosszabb illetve rövidebb útra elindulni. Nem hibázhat, tartani kell magát az előírásokhoz. Az alapvető szabályokat mégha nehéz is, a pihenések alatt is be kell tartani. No persze ez nem mindig megy könnyen egy gyerek esetében. A gyerek folyamatosan tanulja meg, hogy mit ehet és mit nem, miből mennyit és mikor. Ez nem egyszerű folyamat. Év végén azonban megkezdte önálló életét egy ingyenes okostelefon alkalmazás...
Összesen: 1-50 / 394
  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8
Pin It

Családbarát szállás

Hotel Hasik Döbrönte
Családbarát szállás
Hotel Hasik őszi ajánlat

Erdei lovastúrák a Bakonyban

Csomagajánlatok Szálláskereső Hírlevél
Kezdő hónap
Záró hónap

Foglald le szállásodat online!

Hirdetőknek